Усі ми відсвяткували Новий рік у ніч із 31 грудня на 1 січня і вже встигли забути про це.

Багато українців сподівалися, що 2023 рік буде кращим, ніж 2022, але вже в перший місяць відбулися трагічні події, які знову вибили ґрунт з-під ніг: попадання російської ракети в житловий будинок у Дніпрі, загибель Денис Монастирського та інші горечі, які ми вже встигли пережити.

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Але не поспішайте звинувачувати 2023 рік і налаштовуйтесь на те, що все поверне в позитивніше русло, адже за китайськими традиціями Новий рік настане 22 січня, а ми вам підкажемо прикмети, які просвітлять вам на шляху до досягнення найважливішого у 2023 році.

Китайський Новий рік, фото: вільне джерело
Китайський Новий рік, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

За кілька днів до свята, а також безпосередньо 22 січня заборонено позичати або самим просити у когось грошей. Це може призвести до ситуації, коли весь наступний рік доведеться ледве зводити кінці з кінцями. А ось допомагати безоплатно, займатися благодійністю до багатства.

У Китайський Новий рік потрібно стежити за своїми думками, не дозволяти собі сумувати, тривожитися — це може залучити нещастя. Енергетика дати настільки сильна, що всі наші мислеформи, як хороші, так і погані, мають шанс втілитись у реальність. Тому треба усвідомлювати відповідальність не лише за вчинки, а й за те, що ми ховаємося всередині.

Провести день на самоті, нудьгуючи біля вікна - до розлучення з коханими. Тому необхідно обов'язково знайти компанію для святкування, виявити турботу про оточуючих.

Хороша прикмета — подарувати гроші у червоному конверті на свято, і неважливо, що своє ми вже відсвяткували.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео

Що потрібно робити для залучення успіху напередодні Китайського Нового року

  • Щоб у майбутньому не стикатися з матеріальними проблемами, позбавтеся символів бідності: старого одягу, поламаних меблів, негарних речей.
  • Ті предмети гардеробу, які знаходяться в хорошому стані, але вийшли з моди, потрібно роздати незаможним, тоді ви позбавитеся простою енергії, адже все піде на благо.
  • Приберіть вдома, вимийте навіть там, куди зазвичай руки не доходять — це допоможе оновити енергетику житла, а отже, прийде достаток і добробут.
  • Якщо на видному місці знаходяться фотографії людей, що пішли з різних причин з вашого життя, слід прибрати їх, щоб не залишитися на самоті.

Чого не можна робити в перші дні Китайського Нового року, щоб не упустити везіння

Після зустрічі Китайського Нового року, якщо ви підійшли до цього серйозно, енергетика вдома оновлюється, тому нічого міняти в ньому не можна протягом 3 діб. Це стосується навіть прибирання – не підмітайте і не мийте підлогу. Єдиний виняток: можна і потрібно виносити сміття, щоб не заважати змінам.

Не можна допускати конфліктів у будинку. Всі непорозуміння слід відразу "гасити" добрим словом, йти на поступки, намагаючись зрозуміти позицію іншої людини. Дотримуйтесь цих правил і прикмет, щоб не упустити везіння у 2023 році.

Нагадаємо про Масляну-2023: коли святкують і що потрібно зробити обов'язково, традиції ситного тижня перед Великим постом .