З курячого м'яса можна приготувати безліч смаколиків, які прийдуться до смаку усій родині та гостям, але сьогодні ми поділимось швидким рецептом запеченої курки з картоплею на вершках у духовці.

Рецепт цієї курки не з дешевих, але не замінюйте продукти, та насолодіться справжнім смаком цієї неперевершеної страви. Ми впевнені, така страва буде до снаги будь-якому гурману, а гості чекатимуть на нове запрошення, аби скуштувати таку смакоту ще не раз.

Курка з картоплею, Telegram
Курка з картоплею, Telegram

Інгредієнти:
- 700 гр курки
- 1 кг картоплі
- 150 мл вершків
- 100 гр сиру
- 1 цибулина
- 2 зуб.часнику
- сіль, спеції (брала каррі і суміш "до курки").

Курка з картоплею, Telegram
Курка з картоплею, Telegram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Маринуємо шматочки курки в приправах, солі, цибулі та часнику, які подрібнюємо. Поливаємо все вершками. У такому соусі курочка повинна полежати хвилин 15-20, щоб всотати всі соки з приправ. Додаємо нарізану дольками картоплю зверху. Накриваємо страву фольгою та запікаємо при 180 гр 45 хв (готовність перевіряйте виделкою!).

Знімаємо фольгу, посипаємо сиром і відправляємо ще на 10-12 хв.

ДО картоплі можна також додавати гриби або замінити ними картоплю, при бажанні уникнути високо крохмалистих продуктів.

Нагадаємо, ми писали, що італійці не пробачать: чому не можна ламати чи різати спагеті перед приготуванням.

Як повідомляв "Знай.ua" маринована фіолетова капуста за швидким рецептом від Ярославського з "МастерШеф": нікого не залишить байдужим.

Також "Знай.ua" інформував, як приготувати ніжний кокосовий десерт без випікання: райська насолода за 20 хвилин.