Наші читачі пам'ятають, що ми постійно публікуємо молитви, які допомагають у скрутну хвилину. Є чудодійна молитва "Сім хрестів" - найкращий захист від усіх бід, вона найдоступніший із способів попросити Всевишнього про захист та заступництво.

Пропонуємо нашим дорогим читачам дізнатися, коли потрібно молитися:

1. Якщо сім'ї починаються сварки, розбіжності.

2. У вас поганий настрій, постійна тривога.

3. Члени сім'ї стали часто хворіти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Нерідко трапляється, що після появи у вашому будинку гостей починає змінюватися на гірший бік енергетика. Змінюється атмосфера, починаються конфлікти, ворожнеча. В цьому випадку вам допоможе молитва-оберіг, одразу прочитайте її.

Існує ще тип так званих "енергетичних вампірів", які живляться життєвими силами інших людей. Після спілкування з ними людина втрачає захист – самопочуття різко погіршується.

Молитва "Сім хрестів" допоможе кожному, ставши надійним оберегом.

Для життя нашого тіла потрібна їжа, для душі – молитва. Невипадково священнослужителі кажуть, що світ стоїть на молитві. Святе слово здатне змінювати світ, воно має особливу силу. Найтонші вібрації, що прямують у простір, захищають нас і надійно оберігають.

Молитва "Сім хрестів"
Молитва "Сім хрестів"

МОЛИТВА-ОБЕРІГ

"Сім хрестів захисту накладу на себе, свою сім'ю і дім - вогнище. Від Духа Святого; від Господа нашого; від сина його Ісуса; від Богородиці Великої, що життя беззастережно дало; від Ангела-Хранителя свого, невідступно наступного за мною; від заходу сонця до світанку накладаю хрест, від землі до небес.

Закрили хрести всі входи від нечистого, сховали нас від лукавого. Сім замків додому накладу, від біди його закрию, захисні сили дам для спокою і комфорту нашого.

Перший замок від біди; другий - від напасті бідності та бездол'я; третій - від сліз пролитих гірких; четвертий - від крадіжки чорного; п'ятий – від бідності; шостим замком закриюся від хвороб; сьомим весь простір замкну. Замки об'єдную, ключ єдиний Богові довіряю. Вищі сили нас охороняють, несправедливість виганяють. Вірую у справедливість, у добрі помисли, душу відкриваю. Амінь".

Нагадаємо, молитва, яка точно допоможе вашим дітям, Бог направить: "Господи, Ти Один все знаєш, все можеш...".