Вже з четверга під впливом Голодного Місяця, що наближається, емоційний стан людей змінюватиметься.

Може проявлятися зарозумілість. Це не надто допомагає у стосунках та кар'єрі. І краще б у почуття зарозумілості зараз не йти на поводі.

Овен

Овен
Овен

Весь тиждень доведеться активно працювати; на роботі аврал, є ризик припуститися помилки, аналогічної колишній, забувши про отриманий раніше досвід. Якщо знову виявите недбалість, терпіння начальства може скінчитися. І тут відновити колишній авторитет можна, беручи участь у неформальних заходах, корпоративах. Роль досвідченого покровителя вам імпонуватиме найбільше, взяти контроль над обставинами вийде з першої спроби. Тиждень закінчиться на романтичній хвилі.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Настає зірковий час на службі; роботодавці цінуватимуть вас на вагу золота. Трудовий потенціал величезний: вам під силу працювати за трьох та отримувати відповідну зарплату. Нюх на гроші у вас чудовий, тому можна сміливо вкладати фінанси для безпрограшних варіантів. Робіть все, щоб бути кращим за інших. На любовному небосхилі сходить щаслива зірка. Дайте волю серцю, нехай сповнюється благодатною енергією щастя.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Події тижня вимагають наполегливої ​​роботи над власним "его". Хтось із вашого оточення випередить вас у кар'єрі. Вдаючись до неконструктивної критики, ви ризикуєте порушити гармонійні стосунки з людьми. Віддайте йому перевагу без жалю, іноді навіть приємно перебувати на другому плані. Вашу сім'ю чекає на поповнення у спільній скарбниці. Спробуйте купити лотерейний квиток, можливо, це шанс розбагатіти. У вихідні не нехтуйте відпочинком у компанії перевірених друзів.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Тиждень сприятливий для спілкування та далеких поїздок. Ділові пропозиції, які надійдуть, допоможуть скласти план на весь 2023 рік. Якщо раптом розчаруєтеся в людях, яких ідеалізували і навіть обожнювали, то це в планах Небес. До кінця робочого тижня бажано зменшити трудовий темп; енергоресурси на мінімумі, тому пригальмуйте. Більше відпочивайте, розмірковуйте, щоб навести лад у душі та опрацювати помилки. Економно розподіляйте сили, щоб не захворіти.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Тиждень важливий для кар'єрного зростання. Оригінальність та нетрадиційний підхід до справ – ось що стане запорукою успішного майбутнього. Не шкодуйте грошей, намагаючись економити на дрібницях, оскільки втратите більше. Поки ви залежні від ресурсів інших людей, щедріше будете більше отримаєте. Добросовісно робіть, від чого шеф буде в захваті, і зміцнюйте ділові мости, оскільки завдяки колегам і компаньйонам вам пощастить. Якщо відчуєте слабкість, не займайтеся самолікуванням. Вихідні проведіть у товаристві однодумців.

Діва

Діва
Діва

На початку тижня представникам знака випаде нагода увійти до масштабного проєкту. Насолоджуйтесь службовим щастям. Не сперечайтеся з начальством, старанно дотримуйтесь субординації. У справах виявляйте принциповість. Схильність до хитрощів та лавірування – це наслідок негативної карми, і якщо обставини провокують вас до неправедних дій, пам'ятайте про порядність. Проводьте більше часу з друзями і, бажано, поза домашніми стінами – це дозволить вам зарядитися енергією на рік уперед.

Терези

Терези
Терези

Беріться за справи, які надихають, силкувати себе нудною роботою не слід. Якщо заради грошей та особистої вигоди ви ув'язнили себе, не перестарайтеся, захопившись трудовим ентузіазмом. Швидше за все, недоброзичливці вас дадуть спокій. Але для цього ви повинні безпомилково відрізняти фантазію від реальності, інакше забрудніть у потоці чужих проектів. Можливі доленосні несподіванки, які будуть дані для перевірки сили волі та прагнення у житті.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Успіх стане вам вірною супутницею. Якщо виявите дипломатичність, отримайте підвищення по службі; при цьому, наскільки вчасно ви продемонструєте професіоналізм, настільки вам буде простіше надалі. У другій половині тижня можливі конфлікти з людьми, старшими за віком та посадою. Будьте терплячі до чужих недоліків. У відносинах із близькими – спокій та взаєморозуміння. Активні та ризиковані види відпочинку – не найкращий вибір узимку: можна серйозно постраждати.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Не варто марнувати енергію на "суєту суєт", їй немає ні кінця, ні краю. Від шефа не ховайтеся, зараз ви у нього у фаворі: тісна з ним взаємодія відновить щирі стосунки, що стане запорукою кар'єрного зростання. Коли вам охоче йдуть назустріч у проханнях, поділяють погляди, радійте – ви правильному шляху. Поєднайте реорганізаційні ідеї в дивовижний коктейль креативності та "частуйте" цим чарівним напоєм оточуючих. У вихідні відпочиньте від турбот, тільки обов'язково із другою половинкою.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Можуть виникнути проблеми за місцем роботи. Доручення виконуйте спокійно – без зайвого ентузіазму; на критику реагуйте адекватно, не марнуючи адреналін на стреси. Принциповість, яка межує з упертістю, вам не йде; Тепер ні до чого розбрат з оточуючими – це може зруйнувати навіть сімейні узи. Сім'я – це важливо, не забувайте радувати близьких прихильністю та добротою. Ваші старання забезпечать сімейному гніздечку затишну атмосферу. Приділіть необхідну увагу та здоров'ю.

Водолій

Водолій
Водолій

На початку тижня конфліктні ситуації виникають спонтанно та, переважно, за місцем роботи. Можна відчути негативне ставлення колег. Не варто зараз іти на загострення стосунків. Не намагайтеся обійти закон чи обдурити керівництво – такий план приречений на провал. Усі конфлікти вирішаться за допомогою гумору. Не забувайте про відпочинок, проведіть його з користю. Наприкінці тижня повіють інші вітри, попереду рік змін, з'являться нові перспективи та інтереси.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Просування кар'єрними сходами гальмують побутові проблеми, тому залагодьте фінансові питання, поверніть борги, розрахуйтеся з кредиторами. Демонструючи матеріальну щедрість і шляхетність душі, убезпечте себе від ризиків; але якщо раптом гаманець спустошиться, не впадайте у відчай, доля все компенсує. Імовірні контакти з впливовими особами, контрольними організаціями чи представниками владних структур. На вихідні не варто планувати нових справ, всі зусилля будуть спрямовані на завершення вже розпочатого.

Нагадаємо, підвищення, нове кохання та потік удачі: три головні дні лютого, коли везіння посміхнеться всім знакам Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що світ почне змінюватися: астрологи розкрили три знаки Зодіаку, які у лютому пізнають усю силу щастя.