Для всіх наших читачів, які є водіями та заправляють своїх "ластівок" зрідженим газом, є дуже важливі новини. За словами експертів паливного ринку, у січні спостерігалася тенденція до зниження цін на автомобільний газ.

Було зафіксовано, що у період з 1 до 31 січня ціни на пропан на АЗС знизилися, в середньому на 2,75 грн/л (9,3%) – до 26,66 грн/л.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним моніторингу роздрібного ринку від Консалтингової групи "А-95".

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, на заправних станціях мереж ОККО та WOG ціна на скраплений газ за місяць опустилася на 2,41 грн/л та 2,23 грн/л до 27,58 грн/л та 27,76 грн/л відповідно.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Овіс" та "Рур груп" за цей же період знизили ціни на три гривні - до 26,99 грн/л та 26,00 грн/л відповідно.

У мережі "Укрнафти" ціна на продукт за січень зменшилася на 3,55 грн/л до 24,95 грн/л, втративши за останній тиждень гривню. Також нагадаємо, що "Укрнафта" підготувала для українців цікаве нововведення.

Укрнафта, фото zn.ua
Укрнафта, фото zn.ua

Компанія випустить спеціальні карти, які дозволять закупити прогнозовану кількість палива на день, місяць чи рік роботи наперед. При цьому можна буде змінювати обсяги споживання палива за потребою.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Найбільше за місяць пропан-бутанова суміш подешевшала – на 3,60 грн/л – на АЗС мережі Олас, до 25,90 грн/л. А найдешевше продає автомобільний газ мережу "Авантаж 7" - по 24,45 грн/л.

Нагадаємо, платити за газ не обов'язково? Кабмін затвердив порядок, за яких умов штрафу не буде.

Раніше повідомлялося, в Україні різко змінилися ціни на пальне: експерт пояснив, у чому причина.

Також, "Укрнафта" випустить власну паливну картку та талони: як це працюватиме.