Безпрецедентний випадок нездорового гуманізму могли спостерігати днями українці. Дуже чутливий Висший антикорупційний суд звільнив від кримінальної (!!!) відповідальності народного депутата Володимира Гевко, з партії "Слуга Народу".

Йому варто було лише розкаятися і сприяти прокуратурі у встановленні всіх обставин - за цими словами ховається звільнення народного депутата Гевка від кримінальної відповідальності.

1 лютого колегія Висшого антикорупційного суду задовільнили клопотання Гевка та звільнила дуже совістного нардепа від кримінальної відповідальності за скоєння правопорушення, яке передбачене ч. 1 ст. 366-2 КК України.

У свою чергу прокурор підтвердив, що існують обставини сприяння у розкритті кримінального правопорушення і дії закону, які передбачають можливість такого звільнення.

Тепер кожен підозрюваний у корупції може розікрасти мільйони, розкаятися, та зібратися й піти додому? Якщо дозволено одному нардепу уникнути відповідальності за недекларування майна, чому не можна іншим уникати такої ж відповідальності. А дуже чутливі українські судді звісно їм у цьому допоможуть.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай раніше, організатор п'яних вечірок, де ґвалтували та знущалися над дівчатами, щасливий, що став популярним.