Навколо групи хлопців, які переїхали з Івано-Франківська до Києва, спалахнув неабиякий скандал через дикі вечірки, на яких дівчат накачували алкоголем і наркотиками, щоб зняти їх у нетверезому та вразливому стані. Ними вже займаються правоохоронці.

Кадри з напівоголеними дівчатами в п'яному стані та аморальними діями хлопців розлетілися по мережі. Поліція вже проводила обшук у орендованій квартирі, а в рамках розпочатого кримінального провадження "головника" цієї зграї вже опитали в суді.

Затримані хлопці з Івано-Франківська, фото Нацполіції
Затримані хлопці з Івано-Франківська, фото Нацполіції

Один із організаторів вечірки, сидячи під куполом у суді, заявив, що більшість дівчат нібито приходили до нього добровільно і навіть поверталися.

Підозрюваний навів так звані "підрахунки" - 80% дівчат самі з ним зв'язувалися і хотіли прийти на вечірку, але про 20%, що залишилися, він промовчав. На сьогодні жодна з дівчат не звернулася із заявами про злочин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кожна третя дівчина, яка була вже у нас на тусовці, приходила ще раз і якби їй щось не сподобалося, вона б не приходила", - сказав він у суді.

Обвинувачений у алковечірках під вартою, скріншот з відео
Обвинувачений у алковечірках під вартою, скріншот з відео

Варто зазначити, що двом блогерам, які влаштовували вечірки, повідомили про підозру у зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб, згідно з ч. 3 ст. 301 КК України. Їх відправили до СІЗО. Вони залишатимуться під вартою до 1 квітня.

Нагадаємо, поліція прийшла до нелюдів, які публічно поглумилися над дівчатами: покарання за каламутні схеми та вечірки не за горами

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський взявся за Андрія та компанію з Івано-Франківська, який знущався з українок: "До 7 років в'язниці"