Повний місяць і молодик - два сильні періоди в місячному циклі, які володіють потужною енергетикою і еподія на собі можуть відчути і звичайні люди.

Ми дружно пережили вовчий молодик у січні 2023 року, який став першою сильною датою на рік Чорного Водяного Кролика, а зараз ми підійшли до "Снігового" місяця 5 лютого, який має свою магію. У цій повні ми і пропонуємо розібратися нашим читачам.

Місяць
Місяць

Місячна доба

У місячному календарі зазначено, що до 16:20 буде 15-та місячна доба. День спокус, обману, ілюзій та гріхів. Вплив Місяця сьогодні настільки сильний, що все позитивне і негативне, що є в людині, посилюється багаторазово. З 16:20 розпочинається 16-та місячна доба. Енергетика стає спокійнішою. Чудовий час для відпочинку.

Повня станеться у знаку Лева. Багатьох людей тягне до спілкування та розваг. Сьогодні варто відкласти усі серйозні фінансові справи, пов'язані з великими коштами. У більшості людей у ​​цей день проявляється підвищена зарозумілість і як ніколи загострюється схильність до лестощів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Серіал "Друзі", popcornnews
Серіал "Друзі", popcornnews

5 лютого - непростий та неоднозначний день. У когось буде спокійний день, а на когось чекають доленосні зміни. Передбачити, що сьогодні буде практично неможливо.

Невдалий день для торжества кохання. Місячний календар весіль попереджає, що щастя закоханих у повню особливо вразливе в очах заздрісників та недоброзичливців.

Невідповідний день для професійної діяльності. Будь-які маніпуляції можуть призвести до помилок та втрат. Великі фінансові питання краще відкласти. Рекомендується зберегти цілісність і недоторканність вашого бюджету в повний місяць, інакше гроші будуть витікати, як вода крізь тріщину глека.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Фізична активність сьогодні має бути помірною. Організм ще відновлюється. 5 лютого корисно займатись танцями, гімнастикою, розтяжкою, вправами на розслаблення.

Цього місячного дня емоції шукають вихід, але не завжди потрапляють у позитивне русло. Повний місяць дуже важко дотримуватися міри у всьому, тим більше в любовних відносинах. Сьогодні можна викликати партнера на емоції, але також спровокувати сварку, наслідки якої можуть розтягнутися до кінця місячного місяця.

День випробовуватиме вас на міцність. Але водночас магія Сніжного Місяця дарує натхнення та можливості. Скористатися ними зможе той, хто керує своїми емоціями та зберігає тверезий розум.

Повний місяць. Фото: Youtube
Повний місяць. Фото: Youtube

Що не можна робити 5 лютого

Сьогодні під суворою забороною важливі справи. Угоди будуть зірвані або виявляться невигідними, а партнери можуть виявитися нечесними. Уникайте усних домовленостей, але не поспішайте підписувати папери.

Нестриманість та потурання своїм пристрастям сьогодні неприпустимі. Сварки можуть призвести до розриву відносин чи затяжного конфлікту. Ваші слова будуть використані проти вас. Тому уважно стежте за тим, що і кому ви кажете.

Якщо ви налаштувалися писати заяву про звільнення, то зірки радять почекати. Пам'ятайте, що інша робота – це не тільки нові можливості, а й нові проблеми. Можливо, завтра ви вже передумаєте звільнятися. Деколи вплив Місяця штовхає на необдумані вчинки. Не піддавайтеся йому.

Сьогодні утримайтеся від великих покупок, придбання нерухомості та автомобіля. Не зайвим буде перевіряти ще раз документи на майно

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку: таємне кохання Тельців, труднощі Раків і небезпечне 23 число для Козерогів.

Раніше ми повідомляли про сильні дні місячного календаря: які ритуали допоможуть відновити енергію.