Дружба - справа тонка і дуже особиста для кожної людини. Дружба буває різною, проте є люди, яким зірки подарували якості спеціально призначені, щоб людину могли назвати справжнім другом.

Астрологи, за довгі роки спостережень, зрозуміли, що лише п'ять знаків із Зодіакального кола можуть бути надійними та відданими друзями. Давайте дізнаємось, хто ці п'ять "особливих" знаків.

Запам'ятайте, ці п'ять знаків ніколи не кинуть свого друга у біді: Козеріг, Лев, Овен, Телець та Скорпіон.

Козеріг
Козеріг

Сузір'я Козерога

Якщо вам вдасться пізнати справжню сутність Козерога і стати дорогою для нього людиною, ви отримаєте вірного компаньйона на все життя. Якщо ви вирішили подружитися з Козерогом, будьте готові до сарказму та впертості. Але вам ніколи не доведеться ставити питання, чи чесний він з вами. Вони просто не дурять "своїх людей".

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Сузір'я Лева

Дивно, але обожнювання Лева може поширюватися не тільки на себе, а й на інших, кого вони вважають гідними. Ці егоцентричні персонажі мають схильність заводити друзів заради підвищення свого статусу, але ті, хто подолає цей рубіж, вважатимуться товаришами на довгий час.

Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел

Сузір'я Овна

Ще один дивовижний претендент на звання відданого друга. Їхнє натхнення завжди буде заразливим, а поради — гучними та чесними. Вірність Овна непорушна. Ця людина зможе підбадьорити вас, навіть якщо поняття не має, чим ви насправді займаєтесь.

Сузір'я Скорпіона

Скорпіони, як правило, дуже закриті, потайливі, незалежні одинаки. Однак, якщо вам вдасться привернути їхню увагу своєю кмітливістю чи інтелектом, ви, можливо, зможете зловити рідкісне запрошення до їхнього внутрішнього світу. Вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що Скорпіон надасть вашу довіру. Однак будьте обережні, щоб ніколи не зраджувати їх, вони цього не вибачать.

знак Зодіаку Тілець
знак Зодіаку Тілець

Сузір'я Тельця

Приклад вірного друга, якого мріє кожен. Телець завжди готовий допомогти, коли він потрібний, навіть якщо заради цього йому доведеться скасувати власні плани. Дружні стосунки з ними означають теплу прихильність, справжній зв'язок.

Нагадаємо, "Вже з лютого...": що допоможе Україні зламати ворога, позитивний прогноз щодо зірок.

Раніше повідомлялося, "Це відродження...": відомий ведичний астролог назвав дату кінця негода України, зміни прийдуть із теплом.

Також, солоні сльози та гірке розчарування: ці знаки Зодіаку у першій половині лютого приречені на "чорну смугу".