Синоптики українського гідрометеорологічного центру розповіли, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 10 лютого. Зокрема, вони попереджають про ожеледицю на дорогах, то ж цього дня слід бути обережними, особливо водіям.

Згідно з прогнозом синоптиків, 10 лютого очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

"Температура вночі 9-14° морозу, у центральних, східних областях та в Карпатах місцями 17-22°, на крайньому півдні країни 3-8° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.", - йдеться у повідомленні. Український гідрометеорологічний центр

Прогноз погоди по Київщині на 10 лютого також обіцяє мінливу хмарність, без опадів, а також ожеледицю на дорогах. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с. Синоптики прогнозують температуру по області вночі 9-14° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. Водночас у Києві вночі 10-12° морозу, вдень близько 0°.

Прогноз погоди, facebook.com/UkrHMC
Прогноз погоди, facebook.com/UkrHMC

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, синоптики попереджають про зміну гідрологічної ситуації. Відзначається, що 9-13 лютого на ділянці Верхнього Дніпра (в межах країни) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та часткове затоплення окремих населених пунктів у Чернігівському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки).

"9-13 лютого на Десні (в межах країни) можливі різкі коливання рівнів води до 0,1-0,3 м за добу, на ділянці Новгород-Сіверський – Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) утримуватиметься затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни; на притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки.", - йдеться у повідомленні. Український гідрометеорологічний центр

Прогноз погоди, facebook.com/UkrHMC
Прогноз погоди, facebook.com/UkrHMC

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро