Однією "аптечкою" не обійтися: українських водіїв попросили зібрати "екстрену сумку", що потрібно купити

Водії. Фото: Youtube
Водії. Фото: Youtube

Для всіх наших читачів, які мають відношення до керування автомобілем, є важлива новина. Дану інформацію ми особливо рекомендуємо не пропускати "повз вуха" - це дуже важливо. Так, українські рятувальники із ДСНС попросили водіїв по всій території держави зробити у своєму авто окреме місце під "екстренну валізу". Це просять зробити на випадок екстреної ситуації, яка може виникнути будь-якої миті на дорозі.

Маша Єфросініна показала нові реалії життя з чоловіком Тимуром: "Психологічно не вистачало сил"

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Маша Єфросиніна та Олексій Дурнєв, кадр з інтерв'ю
Маша Єфросиніна та Олексій Дурнєв, кадр з інтерв'ю

Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна показала нові реалії життя із чоловіком Тимуром, які даються їй дуже важко. Чоловік Маші Єфросініної бізнесмен Тимур Хромаєв, як і багато українських чоловіків, вирушив захищати рідну країну. Він служить у добровільному загоні і хоч зрідка, але може бачитися з дружиною. Проте такі зустрічі тривають дуже мало і закінчуються сумно. Так, телеведуча показала, як проводить чоловіка на службу, після того, як він ненадовго приїхав додому.

Чи будуть вимикати світло навесні: у Міненерго дали прогноз, не все та втішно

Коти, свічки, відключення світла, фото з вільних джерел
Коти, свічки, відключення світла, фото з вільних джерел

Українцям повідомили, що ситуація з електроенергією в країні може покращитися навесні, коли настане потепління. Проте, чи будуть навіть тоді діяти графіки відключення світла, сказати з впевненістю ніхто не може. Адже це залежатиме від дій ворога. Про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко в телеефірі. Згідно з його поясненням споживання електроенергії зменшується у теплі пори року. Відповідно ризики щодо відключень світла стають меншими.

Михайло Подоляк заявив, що наступ росіян почався, а Данилов назвав напрямки: "Має бути велике бажання"

Українців всіляко залякують новим настанням росіян на нашу країну, який може зрівнятися лише з початком повномашстабної війни 24 лютого 2022 року. Звичайно ж, одразу ж з'явилися експерти-тарологи-астрологи-нумерологи, які почали називати дати та напрями можливих настань путінської армії. Данилов і Подоляк приклали всі подібні спроби "передбачити майбутнє". Радник голови ОП заявив, що наступ уже розпочався: у Донецькій та Луганській областях йдуть масштабні дії. У цей же час секретар РНБО Олексій Данилов назвав два напрямки, де росія може розпочати новий наступ в Україні.

Квиток у тверезе життя: супермаркети підняли ціни на популярний алкоголь

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

В Україні стрімко дорожчають не лише базові продукти харчування, а й алкогольні напої. Навіть закупівлі алкоголю виключно на свята — суттєвий удар по бюджету кожного українця. Які цінники на вино, горілку та пиво у супермаркетах у першій половині лютого, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Українські супермаркети показали, як у першій половині лютого змінилися ціни на найпопулярніші алкогольні напої. Загалом практично все подорожчало, окрім пива.