У Туреччині з-під завалів дістали українку із 4-річним сином: були в епіцентрі землетрусу

Наслідки землетрусу у Туреччині, фото dw.com
Наслідки землетрусу у Туреччині, фото dw.com

Вже кілька днів триває операція з ліквідації наслідків смертельного землетрусу, який стався у Туреччині, 6 лютого 2023 року. Кількість загиблих у Туреччині та Сирії вже перевищила позначку 20 тисяч осіб... і це число може зростати. Крім того, тисячі людей втратили свої будинки. У тому числі у місті Іскендеруні з-під завалів врятували українку із 4-річним сином. Олена Акгел народилася в Україні, але вже тривалий час проживає у Туреччині з дитиною Юкселем. Про те, чи має вона турецьке громадянство - не повідомляється.

Павло Зібров показав, з ким насолоджується ранковою тишею, і це не дружина Марина: "Справжня красуня"

Зібров з донькою, фото Instagram
Зібров з донькою, фото Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. Павло Зібров опублікував зворушливу фотографію зі своєю донькою Діаною. Вони зустрілися, щоб прогулятися засніженим парком у Києві, а також, як зазначив артист, щоб насолодитися ранковою тишею та красою величного міста. Шанувальники оцінили, якою красунею зросла Діана, яка, до того ж, уже заручена з бізнесменом Андрієм Іщенком. Пара разом уже понад 6 років і хотіли зіграти весілля минулого року, але через війну вони вирішили почекати з одруженням.

Розмитнення стане дешевшим майже на 40%: українським водіям показали, як оформлятимуть авто в "Дії"

Авто нардепів. Фото: Youtube
Авто нардепів. Фото: Youtube

Наші читачі пам'ятають, що нещодавно ми вже писали про те, що розмитнювати авто українським водіям запропонували у додатку Дія. Ось уже в цьому лютому ця функція має почати працювати, а поки що послугу можна протестувати, скориставшись системою калькуляції вартості розмитнення. На сьогоднішній день цією послугою займаються розробники з Міністерства цифрової трансформації та інші представники уряду, які опрацьовують законодавчу базу.

Володимир Зеленський розповів, яка картопля з котлетками запала в серце: "Тільки з маслом, яке пахуче"

Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті
Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті

Володимир Зеленський якось розповів українцям про свої кулінарні уподобання. У літаку український президент розповів про те, що любить українську та італійську кухню. Володимир Зеленський зазначив, що любить смажену картоплю, котлети, квашену капусту, а з італійської кухні він любить спагетті. Це сталося до повномашстабного військового вторгнення росії в Україну, коли наш президент ще променисто посміхався.

Дорофєєва знайшла "надію" серед європейських вулиць: "Зняла одяг з бомжа"

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва продовжує викладати різні фотографії та відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,2 мільйона людей. Вона давно перебуває у стосунках із київським ресторатором Кацуріним, з яким одразу ж з'явилася на паблику після того, як заявила про розлучення з Дантесом. З Мишком їй навіть вдалося написати кілька пісень разом. Зараз вона поділилася декількома знімками, на вулиці одного з європейських міст. Надя постала в довгому пальті, в толстовці, темних штанах і черевиках.