"Нова пошта" тимчасово знижує тарифи на доставку та надсилання посилок через поштомати. Скільки доведеться платити за послуги та як довго триватиме акція, повідомили на офіційному сайті компанії.

З 13 по 15 лютого включно клієнти "Нової пошти" зможуть надіслати або отримати посилки через поштомати за зниженим тарифом – 22 гривні. Такий приємний сюрприз компанія зробила українцям на честь дня народження.

Нова пошта. Фото: Facebook
Нова пошта. Фото: Facebook

"Компанії виповнюється 22 роки. Тому ми даруємо всім клієнтам знижку на відправку або отримання посилок через поштомати протягом 13, 14, 15 лютого. Вартість відправлення або отримання буде коштувати лише 22 грн. Знижено тариф саме на доставку посилок. Відправка документів через поштомат буде за звичайною ціною – 45 гривень", - повідомляє компанія.

Тарифи. Фото: скрін Нова пошта
Тарифи. Фото: скрін Нова пошта

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У "Новій пошті" наголосили, що кількість посилок, які за ці три дні може отримати чи відправити кожен клієнт, — необмежена. Водночас нагадали, що через поштомат можна відправляти речі вагою до 20 кілограмів та габаритами не більше 40*60*30 сантиметрів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" показала майстер-клас зі збагачення на повітрі, в компанії поспішили виправдатися: "Мені папір теж шкода".

Також наш портал інформував, як українці можуть сплатити рахунок за світло у відділеннях "Нової пошти": докладна інструкція та нюанси.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" суттєво підвищила тарифи за доставку, українці обурені: у компанії назвали причину.