Незабаром усі ми з головою пірнемо в атмосферу кохання, сердець і романтичного настрою, адже вже у вівторок весь світ відзначає День закоханих.

Звичайно, хтось надумав вже сумувати, адже не має другої половинки, але свято можна влаштувати собі і самостійно. А щоб вам не було ніяких неприємних несподіванок, відома українська тарологиня Аліна Белич спеціально для вас підготувала докладний розклад про те, як пройде 14 лютого у всіх знаків Зодіаку. Дівчина просить не засмучуватися, якщо в прогнозі буде якийсь негатив, адже це загальна перспектива на всіх представників знаку, а за докладним особистим розкладом краще звертатися до неї особисто.

Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua
Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua

ОВЕН

Атмосфера свята: ті Овни, хто давно у стосунках, зустрінуть свято з другою половинкою у якомусь знаковому місці, у комфортній, домашній атмосфері. Будете відчувати себе у безпеці.

Як зустрінете свято (події): свято пройде активно. Можливо, це будуть активності, які подобаються двом у парі. Також свято буде сповнене пристрастю. Якщо ви самотній Овен, то нудьгувати ви теж не будете, адже для всіх представників знаку свято запам'ятається гарним.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

ТЕЛЕЦЬ

Атмосфера свята: холодніша, раціональна і спокійна. Або ви самотні і ніяк не реагуєте на це свято, або ви усунуті від своєї другої половинки.

Як зустрінете свято (події): діятимете за ситуацією. Одинокі Тельці мають ймовірність побачень. Але насичених подій не буде навіть у тих. хто у парі.

БЛИЗНЮКИ

Атмосфера свята: швидше за все відмітите у парі, буде відчуття підтримки, робитимете те, що ви бажаєте. Якщо у вас немає пари, то не захочете, щоби до вас хтось ліз, адже вам і самим буде добре.

Як зустрінете свято (події): щось може піти негаразд. Через зовнішні події плани руйнуватимуться, але тут краще імпровізувати.

Закохана пара, фото з вільних джерел
Закохана пара, фото з вільних джерел

РАК

Атмосфера свята: ви не будете хотіти свята. Навіть якщо у вас є друга половинка, ви будете засмучені цим днем.

Як зустрінете свято (події): незважаючи на вищенаписане, будуть якісь активності (як у Овнів). Ви займете себе тим, що вам подобається.

ЛЕВ

Атмосфера свята: холодна, віддалена, напружена. Леви багато думатимуть і шукатимуть рішення.

Як зустрінете свято (події): ви чимось займатиметеся, не дивлячись на атмосферу дня. Ініціатива створити свято буде на ваших плечах, і ви зможете вивести 14 лютого на романтичний лад. Ви візьмете на себе відповідальність за вирішення якихось питань, а потім отримаєте чудову нагороду за цю ініціативу.

ДІВА

Атмосфера свята: вам буде сумно, нудно та захочеться чогось нового. Якісь Діви задумаються про те, щоб закінчити стосунки, або вирішите придумати щось нове у стосунках. Якщо ви самотні, то пройде все в нудьзі.

Як зустрінете свято (події): будуть з'ясування стосунків на ґрунті того, що щось не влаштовує. Розмови, конфлікти та з'ясування заполонять День Святого Валентина у Дів. Не дивлячись на це, все ви зможете знайти втіху в компанії друзів або підете з кимось погуляти, щоб не залишатися в негативному настрої.

Пара під час сварки, фото wday
Пара під час сварки, фото wday

ТЕРЕЗИ

Атмосфера свята: кохання, почуття та метелики. У вас буде найромантичніший день. Якщо ви самотні, то це вам не завадить налаштуватися на атмосферу кохання.

Як зустрінете свято (події): кайфуватимете в активному проведенні часу. Кульмінацією стане пристрасна ніч. Якщо ви самотні, самі займете себе чимось активним.

СКОРПІОН

Атмосфера свята: підвішена, ви почуватиметеся відсторонено, начебто це свято не про вас і воно вас не сильно хвилює.

Як зустрінете свято (події): трапиться щось, що буде межею ваших мрій: виконання бажання, супер-подарунок, зустріч із тією самою людиною... Буде щось яскраве. Головне – не пропустіть свій шанс.

СТРІЛЕЦЬ

Атмосфера свята: творча, побачення може бути у цьому стилі. Ви можете вирішити, що вам потрібно побути поряд із сім'єю. Не дивлячись ні на що ви почуватиметеся супер.

Як зустрінете свято (події): у деяких Стрільців програється пропозиція руки та серця. В решта 14 лютого пройде так, як ви цього заслужили.

Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

КОЗЕРІГ

Атмосфера свята: схожа ситуація із Дівами. Бажання піти та застійні емоції, коли все набридло. Якщо немає стосунків, то сумуватимете, що як завжди у вас одне й те саме.

Як зустрінете свято (події): може програтися зустріч з різкою і зухвалою людиною, яка закружляє вам голову.

ВОДОЛІЙ

Атмосфера свята: задоволення, свято, кайф на всі 100 відсотків. У багатьох Водоліїв програється саме свято на самоті, але це вам ніяк не завадить насолодитися та відпочити.

Як зустрінете свято (події): нових емоцій ніяких не буде, свято пройде "як у всіх".

РИБИ,

Атмосфера свята: закоханість, романтика та кайф. Ви будете в коханні, але є одне "але"...

Як зустрінете свято: вас можуть поранити, можливо словами. Буде невелика сварка чи конфлікт. Але все вирішиться і ви почуватиметеся нормально. Головне – не загострюйте на ньому увагу, але і не переступайте через себе, жертвуючи своїми інтересами.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку: таємне кохання Тельців, труднощі Раків і небезпечне 23 число для Козерогів.