У турецькому готелі "Royal Seginus" сталася бійка між гравцями українського футбольного клубу "Мінай" із прем'єр-ліги та російського "Шинника", які приїхали на збори. Вона була викликана зауваженням на адресу росіянина через некоректне ставлення до персоналу.

Як повідомляє російський Telegram канал Baza, за попередніми даними, спочатку українці вимагали у росіян заспівати український гімн і пред'явили їм за те, що вони не виходять на мітинги проти війни.

Команда "Шинник", фото vseprosport
Команда "Шинник", фото vseprosport

Це не сподобалося команді рф і один з них запропонував "вийти і розібратися по-чоловічому". У ситуацію втрутилися співробітники готелю, але згодом українські гравці все ж таки влаштували бійку в ліфті з росіянином.

Коли дві команди зустрілися, почалася масова бійка, в результаті якої довелося викликати швидку і поліцію.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

У той же час футбольний журналіст Роман Бебех заявив, що росіянин поводився неадекватно і був напідпитку, а конфлікт стався на тлі побутової ситуації. Також він розповів, що "Шинник" через те, що сталося, скоро виселять з готелю, а перемога буде за Україною.

"Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Росіянин не став вибачатися і його просто прибив футболіст "Мінаю", - повідомив він.

Команда "Минай", фото Facebook
Команда "Минай", фото Facebook

Нагадаємо, нападник "Шахтаря" Данило Сікан у Туреччині вирубав п'яного росіянина через вітання "Слава Росії"

Раніше ми писали про те, що з життя пішла легенда київського "Динамо": разом з ним ставали чемпіонами багато разів

Як повідомляв Знай.ua, Ярослав Ракицький повернувся до "Шахтаря" після 3 років у російському "Зеніті": "Гімн заспіваєш?"