Фінансисти виклали декілька порад для українців, як зекономити кошти та накопичити заощадження, перекривши "дірки" через які гроші "витікають".

Експерти зазначають, що українці не завжди користуються перевагами кешбеків та карток зі знижками, чим дають додатковим витратам "з'їдати" значну частину доходу. Про це пише mediacenter.

Скрін, відео YouTube покупка онлайн
Скрін, відео YouTube покупка онлайн

Використовуйте картки на знижки при покупках. Це дозволить зекономити гроші, адже замість того, аби платити повну вартість за товар, ви можете віддати лише 90 чи 80% від суми.

Виберіть оптимальний пакет послуг мобільного зв’язку, а також перед тим, як спілкуватися платно, не забудьте скласти питання, які треба вирішити.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Купуйте взуття й одяг по можливості в кінці сезону. Саме тоді знижки на ці товари досягають свого піка.

покупки онлайн, фото Pxhere
покупки онлайн, фото Pxhere

Купуйте гуртом. У такому випадку ви заплатите дещо меншу ціну, ніж купуючи у роздріб.

Завжди платіть за себе, а не за всю компанію. Платіть за товар, а не за бренд.

Проста біла футболка з полиці якого-небудь супермаркету коштує набагато дешевше, ніж з фірмового магазину, яка обійдеться вам у 10 разів дорожче. — зазначають фінансисти.

Проведіть облік витрат хоча б 1 місяць, щоб знати їхню структуру і виявляти найбільш вагомі для Вас статті.

Нагадаємо, ми писали, що нова мінімальна зарплата в Україні: громадянам пообіцяли 9000 гривень на місяць, але є одна умова.

Як повідомляв "Знай.ua", згідно з індексом Біг Мак, долар мав би коштувати трохи більше ніж 17 гривень.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні на 20-30% подорожчає алкоголь після нових правил уряду.