Молитва, спрямована на те, щоб зберегти сімейний затишок. Про це повідомляє портал "Доброта".

Як відомо, молитва є частиною практики будь-якого християнина. Зокрема, віруючий має молитися вранці та ввечері, а також відвідувати спільні богослужіння хоча б раз на місяць, а в ідеалі щонеділі (у пости частіше), де також здійснюється ця практика.

Молитва, скріншот: Youtube
Молитва, скріншот: Youtube

Незважаючи на те, що молитва мертва без діл, а також на те, що сама по собі вона не є магічним ритуалом чи замовленням на краще життя, за наявності проблем існує можливість просити Бога про конкретні світські речі.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Зокрема, ті, хто стикаються з проблемами у сімейному житті, можуть попросити про зміцнення шлюбу. Це можна робити своїми словами, а також скористатися відомою молитвою.

"Господи, Ісусе Христе! Приснодіва Марія! На небесах проживаєте, за нами грішними доглядаєте, допомагайте в мирських тяготах! Вінчали чоловіком і дружиною, заповідали жити в світі, вірність голубину зберігати, ніколи не лаятися, чорними словами не кидатися, вас хвалити, ангелів небесних співом насолоджуватися, дітей народжувати і ними разом займатися, слово Боже нести, бути разом у горі та радості, дайте нам мир і спокій, щоб любов голубина не пройшла, а ненависть, чорна пристрасть і біда в дім дорогу не знайшла! Господи, обгороди нас від людини злої, очей поганих, чортового діяння, думок тяжких, страждань марних. Амінь "

Нагадаємо, найсильніша молитва "Сім хрестів" , яка захистить вас від будь-якого зла: читати у трьох випадках.

Раніше ми повідомляли про молитву , яка точно допоможе вашим дітям, Бог направить: "Господи, Ти Один все знаєш, все можеш ...".