Якщо сильно постаратися, можна розбити навіть дуже міцний шлюб. Про це вже списано не одну тисячу сторінок різних романів. У житті все набагато простіше, у стосунки "влазять" друзі, знайомі і навіть найближчі люди - родичі. Якщо теща не любить свого зятя, тут виходу немає.

За словами астрологів, знак Зодіаку грає у питанні відносин "зять-теща" велику роль. Якщо матуся "улюбленої доці" з'явилася на світ з 22 серпня по 23 вересня, то у зятя великі проблеми. Тещі Діви – дуже небезпечний вид, які можуть зруйнувати будь-який шлюб. Навіть щастя доньки для неї не є аргументом.

Про це стало відомо завдяки інформації від одного з українських астрологів, який публікує свої прогнози на YouTube.

Сузір'я Діви, скріншот: YouTube
Сузір'я Діви, скріншот: YouTube

Тещі під знаком Діви скрізь суєт свій ніс, вони чіпляються до всього. Знайти недолік для тещі Діви - як випити склянку води.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Діва, якщо має багато вільного часу, спробує частіше бувати в гостях у доньки і зятя, контролювати їх побут, при цьому якщо знадобиться конкретна допомога, то вона скаже вирішувати свої проблеми самостійно.

Перемити кісточки зятя з подругами – це улюблене заняття. Діва не посоромиться викласти на стіл усі сімейні таємниці, аби можна було поскаржитися на зятя.

Теща, скріншот: YouTube
Теща, скріншот: YouTube

Під час сімейних зустрічей і свят Діва прямо за спільним столом може почати насіюватися над зятем і дорікати йому за неспроможність. Така теща може плести інтриги за спиною у доньки та зятя, про що стане відомо згодом. При цьому вона вміло замітатиме сліди.

Нагадаємо, які три знаки Зодіаку досягнуть успіху в березні: астрологи склали щасливий гороскоп.

Раніше повідомлялося, "Ця п*дла здохне...": останній день путіна вже визначено, позитивний прогноз відомого астролога.

Також, довіряй, але добре перевіряй: ці знаки Зодіаку справжні профі в маніпуляції свідомістю, навіть моргнути не встигнете.