Останній місяць зими, який обіцяє безліч приємних подарунків для багатьох знаків Зодіаку, дасть ще один "сюрприз", який можна буде навіть побачити.

У понеділок, 20 лютого, рівно о 9:06 (за Києвом) очікується лютневий молодик. За словами астрологів, це космічне явище вважається потужним часом, який символізує "початок".

Давайте разом дізнаємося, що означає лютневий молодик, які події він віщує, а також чим варто зайнятися в цей період, а що робити категорично заборонено.

Молодий місяць, кадр з відео
Молодий місяць, кадр з відео

Молодий місяць 20 лютого 2023 року: значення

На своєму YouTube-каналі астролог Олена Осипенко розповіла, що молодик настає у знаку Риби.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Воно характеризується прагненням людей до більш надійної основи. Може проявитися співчуття людям, які страждають. Крім того, знак Риб - останній в зодіакальному колі, він символізує вічність і нескінченність, а ще нагадує нам про те, що наше життя колись завершиться. Планети Нептун і Венера набудуть сильного значення: перший відповідає за духовність і віру, друга несе гармонію, милосердя та кохання", - розповіла Олена.

Що не можна робити в день молодика 20 лютого

Існує чимало астрологічних рекомендацій, серед яких можна виділити – не можна розпочинати нові проекти на роботі та інші важливі справи. Також не варто пити алкоголь і палити та краще відмовитися від дорогих покупок.

Нагадаємо, Масляна-2023: коли святкують і що потрібно зробити обов'язково, традиції ситного тижня перед Великим постом.

Раніше повідомлялося, "Буде захист, ми впораємося": таролог Хомутовська побачила небезпеку для Києва.

Також, робимо запаси до Великодня? Українські супермаркети оновили ціни на борошно, сіль та цукор.