За останні кілька тижнів отримали безліч тривожних повідомлень із різних джерел про те, що росія готує жахливі плани щодо річниці вторгнення в Україну.

Відома українська тарологка, яка нещодавно за розкладом особливої ​​колоди побачила перемогу України вже цього року, вирішила відповісти українцям, що відбуватиметься 24 лютого.

Про це Ірина Клевер розповіла в ефірі каналу "Прогноз" на YouTube.

Ірина Клевер, скріншот: YouTube
Ірина Клевер, скріншот: YouTube

За її словами, зараз триває завершальний переломний момент у війні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Планується удар ракетами. І дата вже є, вона узгоджена та обговорена. А далі вони ще не думали", - каже астрологічний експерт.

Таролог розповіла, з якою метою Російська Федерація планує цю масовану атаку. Вона каже, що Кремль хоче змусити Україну до миру. Конюшина запевнила, що наша країна зможе відбити потужний ракетний удар РФ.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

"Відб'ємо, але жертви будуть... Це неминучі жертви, без них не буде перемоги", - прогнозує вона.

Астролог додала, що навесні Україна вже нарешті відчує полегшення, це відбудеться наприкінці березня після 25-го числа. Тобто зараз триває переломний момент, що веде до закінчення війни.

"Є переломний момент перший, другий, третій, а цей уже - завершальний", - розповіла Ірина Клевер.

Нагадаємо, Руслан Бізяєв розповів, чи наважиться росія на більш серйозний наступ.

Раніше повідомлялося, що військовий Святослав Дубина пояснив, від чого залежить перемога України у війні: "Це впливає на наше майбутнє".

Також, "Піде Кавказ і звільниться Придністров'я": відомий астролог показав, як розпадеться Росія.