"Сатурн оточуватиме...": відомий астролог назвав сакральну дату і найнебезпечніші дні лютого

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Іноді зірки, які висвітлюють нам дорогу після заходу Сонця, можуть підказати, як діяти в тій чи іншій ситуації. Багатьох українців цікавлять і турбують питання, що ж станеться рівно через рік, як російські окупанти ступили на нашу землю. Відомий український астролог Олексій Кириченко поділився прогнозом на кінець лютого. Астроексперт побачив, що до останніх днів останнього зимового місяця в Україні можна готуватися до кількох атак окупантів. До річниці війни у ​​п'ятницю, 24 лютого, буде кілька напружених аспектів, якими намагатимуться скористатися російські війська.

"Ощадбанк" влаштовує українцям квести на витривалість: щоб отримати пенсію, доводиться попітніти

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українка поскаржилася на "Ощадбанк", який влаштовує справжнісінькі квести на витривалість для тих, хто хоче перевести в готівку пенсію. Деталі вона розкрила у своїй скарзі на порталі Мінфін. Українка розповіла, що її мама пенсіонерка і отримує виплати на картку "Ощадбанку" і часто просить її зняти гроші, проте це завдання не просто. Донька пенсіонерки поскаржилася, що зняти готівку навіть для неї важко, адже у найближчому відділенні постійно не працює банкомат, а в касі немає потрібної суми. У результаті їй доводиться витрачати чимало часу, щоб перевести в готівку пенсію для мами.

Настя Каменських занудьгувала за яскравим життям і зізналася, чого не вистачає: "Згадую з теплом"

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських занудьгувала за яскравим і веселим життям, яке було до війни і зізналося, чого зараз їй не вистачає. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі встаграм. Настя Каменських поділилася архівним кадром зі зйомок кліпу, які проходили минулого року, незадовго до початку повномасштабної війни. Зірка зазначила, що чудово пам'ятає той день і він був дуже яскравим та позитивним.

Прощавай, солодке життя: в Україні можуть злетіти ціни на шоколад

Шоколад. Фото: скрін youtube
Шоколад. Фото: скрін youtube

У лютому 2023 року ціни на какао-боби сягнули 2700 доларів за тонну, що є максимумом з аналогічного періоду минулого року. Таке подорожчання пояснюється обмеженою пропозицією продукції на світовому ринку. В результаті цінники на шоколад можуть злетіти і в Україні. Виробники шоколаду зазначають, що запаси какао-бобів помітно знизилися, і зараз обсяги продукції дуже обмежені. Наприклад, моніторинг біржі ICE показав, що в американських портах запаси сировини вже знаходяться на мінімумі за 9,5 місяця.

Зеленський розповів, чи довго українці будуть без відключень світла: "Дефіциту немає, але розслаблятися дуже рано"

Відключення світла, фото із соціальних мереж
Відключення світла, фото із соціальних мереж

За останній тиждень багато українців, а особливо мешканців Києва та Дніпра, насолоджувалися світлом на повну силу, адже не було обмежень від Укренерго. Більше того, як стало приємно виходити на вулицю та бачити освітлені вулиці. Деякі українці жартували, що засліпли від кількості світла, а хтось за звичкою діставав ліхтарик, адже темрява стала вічним супутником. Звичайно, 18 лютого 2023 року росія провела черговий ракетний удар, але до того прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про покращення ситуації з енергетикою.