З початку підномасштабної війни багато хто з нас втратив не тільки роботу, дах над головою, рідних, домашніх вихованців, а й здоров'я.

Не завжди це відбувається через безпосереднє потрапляння в обстріли та небезпечні зони. Поряд із психологічними проблемами нерідкі й фізичні. З цим зіткнувся і Володимир Зеленський, який ось уже рік мешкає у приміщенні Офісу Президента.

Володимир Зеленський, фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс Президента

24 лютого 2023 року гарант України провів прес-конференцію для українських та зарубіжних ЗМІ з нагоди річниці повномасштабної війни. У ході спілкування було порушено багато питань: від деокупації Криму до відносин Володимира Олександровича із сім'єю. Також президент розповів про проблеми зі здоров'ям, що сталися у нього з 24 лютого 2022 року. Не можна не помітити, як змінився Зеленський не лише від початку президентства, а й від початку повномасштабної військової агресії Росії.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Володимир Зеленський розповів, що з початку війни у ​​нього погіршився зір. Тепер читає у окулярах. Таке зізнання президент України зробив в інтерв'ю для спецпроєкту "Рік":

"Я фізично втратив зір, а навпаки, вважаю, що людей бачу... Багато працювали, коли повного світла не було... Ми так працювали багато місяців, а потім трохи погіршився зір. Я читаю в окулярах, все нормально".

Володимир Зеленський, кадр із виступу "Квартал 95"
Володимир Зеленський, кадр із виступу "Квартал 95"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів, коли українці повернуться до кримської Ялти: "Відправляємо людей на навчання".

Раніше ми повідомляли, що Байден прибув до Києва до річниці війни: повітряна тривога та меми від українців не змусили на себе чекати.