До якої б стихії ви не належали, від початку весни потрібно бути уважнішими при роботі з інформацією, не довіряти сумнівним пропозиціям і не намагатися обійти систему.

У перші три тижні березня 2023 року (аж до 21-го числа) краще присвятити себе аналізу всього, що сталося з нами останнім часом, а після 22 березня можна починати будувати плани, мріяти і складати списки бажань.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

ОВЕН

Для Овнів цей місяць стане повільним та затяжним. Через переживання і хвилювання думки плутатимуться, і Ваша увага почне перемикатися з однієї проблеми на іншу, відповідно справи виконуватимуться повільно та розсіяно. Однак у Вас з'явиться чудовий шанс проявити себе у ролі лідера. Можливо, ви зможете допомогти цінною порадою близьким людям. Головне не доводити ситуацію до точки кипіння – слід бути стриманішими. Ви матимете чудовий шанс переглянути цінність своєї кар'єри. Особливо це актуально, якщо у Вас виникають незрозумілі конфлікти на робочому місці.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельців цей місяць стане вдалим. Успіх супроводжуватиме Вас у будь-яких починаннях, а приємне проведення часу в компанії друзів, допоможе проявити свою чарівність і товариськість. За допомогою цих якостей Ви зможете з легкістю просунутися вперед у будь-якій сфері життя. Розвиток нових відносин буде легким та стрімким. Щоправда, продовження роману залежатиме виключно від Вас самих. Вам не знадобиться докладати особливих зусиль для досягнення поставленої мети. Цікавими видадуться складні завдання, які потребують нестандартного підходу.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Рекомендується дотримуватись того, що Ви вже маєте. Погнавшись за великим і кращим, Ви можете втратити те, що маєте на даний момент. Гороскоп застерігає близнюків про зайве прикрашання дійсності. Ваші близькі можуть простежити цю тенденцію та з підозрою ставитися до Вас у майбутньому. У серйозних, постійних відносинах Вам супроводжуватиме стабільність та позитивний розвиток. Головна вимога – це шанобливо ставитись до свого партнера та вибудовувати Ваші стосунки разом, спільно. Близнюки можуть зазнати депресій, в основному пов'язаних зі стресом.

Стрес. Фото: Youtube
Стрес. Фото: Youtube

РАК

Можливо ви опікуєтеся або зайве дбаєте не про тих людей, які цього по-справжньому заслуговують. Можливо, Вас відвідують думки, що співчувають через те, що Ви самі відчуваєте себе непотрібними. У будь-якому випадку це зробить Вас більш моторошними та відповідальними у березні. Якщо Ви є сентиментальними – варто попрощатися з цією рисою характеру, оскільки вона може призвести до розриву стосунків. Також можливі розбіжності у сімейному житті через фінансові проблеми. У Вас з'явиться більше можливостей у сфері діяльності, яку Ви зараз займаєте. Правда для досягнення результатів Вам доведеться співпрацювати з людьми, які не особливо приємні Вам особисто.

ЛЕВ

Ви зможете особливо чітко проводити кордон між Вашими бажаннями та можливостями. Ви реаліст і знаєте, чого хочете, тому не варто йти на поводу у своїх бажань – суворо рухайтеся до наміченої мети. Проблеми не злякають Вас, а швидкість, з якою Ви їх вирішите, лише підштовхне Вас на нові звершення. Можливі проблеми можуть виникнути на любовній ниві. Проблеми зі здоров'ям можуть бути спричинені порушенням рідинного обміну. Всі починання, навіть найсерйозніші і ризиковані, неодмінно дадуть свої плоди. Ви зможете успішно домовитися з усіма Вашими партнерами, провернути будь-яку угоду або отримати спонсорську підтримку.

ДІВА

Діви зможуть легко приймати правильні рішення, не боячись зробити помилку. Головний козир у Дів у березні 2023 року – це незвичайне почуття імпровізації, яке допоможе не тільки розв'язати скрутні ситуації, а й зачарувати людей, які раніше тримали з Вами нейтралітет. Великі можливості відкриваються одиноких представників знака. Нові відносини не будуть настільки вже безхмарними, зате з часом вони можуть цілком перерости у справжні, міцні сімейні стосунки. На жаль, Ваші оригінальні ідеї не будуть гідно оцінені.

Сузір'я Діви, скріншот: YouTube
Сузір'я Діви, скріншот: YouTube

ТЕРЕЗИ

Ви здаватиметеся собі та іншою тепличною рослиною. Нерішучість у вирішенні поставлених завдань лише переконає Вас у цьому. Гороскоп на березень 2023 радить Вам робити хоча б маленькі кроки для досягнення кінцевої мети, інакше будь-яка робота буде кинута на половині шляху. Якщо ви поки що самотні – не варто зневірятися. Після деяких пробних спроб Ваш коханий обов'язково зверне на Вас увагу. Необхідно боротися за своє кохання, чого б Вам це не коштувало. Існує великий ризик заразитися інфекційними захворюваннями.

СКОРПІОН

Можете забути про якісь великі досягнення та відчутні цілі. Ви вважатимете, що боротися за незначні цілі – це нижче за Вашу гідність, а на великі звершення у Вас просто не вистачить сил. Буде краще, якщо в березні 2023 року Ви зможете переключити себе на заняття, що приносять Вам задоволення. Можливо, згадайте забуте раніше хобі. Не рекомендується проявляти почуття ревнощів до колег, своєї другої половинки або до друзів. На роботі можливі круті зміни, знову ж таки пов'язані з Вашим непохитним характером.

СТРІЛЕЦЬ

Ви дуже уважно підійдете до планування свого майбутнього життя. Ви зможете з легкістю змінити обстановку, що не влаштовує Вас, але для цього доведеться як слід попрацювати. Можливі проблеми у стосунках. Пов'язано це з тим, що Ви не захочете йти на поступки і продовжуватимете нав'язувати свою точку зору. Варто берегти себе від застудних захворювань, намагайтеся рідше бувати у місцях великого скупчення народу. Невдачі будуть переслідувати Вас у тому випадку, якщо Ви наважитеся повернутися на місце колишньої роботи. Вам необхідно розвиватися як у діловій сфері, так і в творчому середовищі.

Фото з відкритих джерел\творчість
Фото з відкритих джерел\творчість

КОЗЕРІГ

На вас чекатиме величезна кількість зв'язків та контактів, у тому числі і з раніше незнайомими Вам людьми. Загальна ситуація виявиться сприятливою. Гороскоп на березень 2023 року радить Вам стати трохи розбірливішим, інакше Ви станете проводити менше часу з близькими та рідними. Вас чекає чуттєве і велике кохання. Ви будете впевнені в собі настільки, що зможете зважитися на такий серйозний крок, як весілля. Слід уважніше підходити до пропозицій, пов'язаних із роботою. Можливо Ви опинитеся в аферу або будь-який інший сумнівний проект.

ВОДОЛІЙ

Березень 2023 обіцяє бути спокійним. Ви будете з гумором ставитися до всіляких сумнівів. Компроміс та поступки – ось два основні положення у березні для Водоліїв. Швидше за все, Ви не помічатимете змін, але Ваша половинка розцінюватиме це як акт байдужості та незацікавленості. Великий ризик розриву стосунків. Слід звернути особливу увагу на щитовидну залозу. Ваше почуття такту та стриманість виведуть Вас переможцем з будь-якої суперечки чи конфлікту. У роботі, як і в особистому житті, Ви станете більш незалежною людиною, розраховуватимете лише на себе і, зрештою, досягнете того, чого хочете.

РИБИ

Все для Вас стане несподіваним та навіть інтригуючим. Ви переробите безліч справ і в більшості з них досягнете справді грандіозних результатів. Чи не слухайте думки інших людей. Ви націлені на результат та йдете до нього на всіх парах. Велика можливість того, що у Вашому житті спалахне незвичайний роман. Причому ви можете виступати в ролі того, хто полює, так і в ролі того, на кого полюють. Не варто сидіти на дієтах чи займатися голодуванням. Вам бажано займатися якоюсь однією улюбленою справою. Не варто розмінювати себе по дрібницях. На роботі завжди слід говорити прямо і відкрито про те, що Вас турбує.

Гороскоп. Фото: Youtube
Гороскоп. Фото: Youtube

Нагадаємо, що веселі, розумні та вірні: справжні "улюбленці" компанії за знаком Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що для них настануть найкращі дні у житті: яким трьом знакам Зодіаку пощастить уже незабаром.