Весь тиждень із 27 лютого по 5 березня люди, здебільшого, у конструктивному, розважливому настрої.

Тривале з'єднання Меркурія та Сатурна у Козерозі посилює інтелектуальну активність. Ще один сприятливий знак – поєднання Венери та Юпітера в Овні – робить людей чуйними та обіцяє багато приємних подій романтичного плану.

Овен

Овен
Овен

Обстановка цього тижня чудово підходить для нормалізації особистих взаємин, це сприятливий період, для об'єктивної оцінки психологічної та сексуальної сумісності зі своїм партнером та прийняття рішення про можливість та необхідність подальшого продовження відносин. Тиждень також благоволіє новим любовним знайомствам, оскільки знайомства цього періоду здатні перерости у тривалі та перспективні стосунки. Що стосується успіхів на професійній ниві, поточний тиждень для Овнів не буде відзначений серйозними поліпшеннями. На роботі, швидше за все, буде суєтно, а відносини зі співробітниками можуть погіршитися, у кращому разі вони залишаться на колишньому рівні. Постарайтеся цього тижня приділити більше уваги своєму здоров'ю.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Тільцям тиждень обіцяє стабільність у сімейних відносинах, цей час чудово підходить для зміцнення подібних зв'язків. Також тиждень сприятливий для проведення ремонту та початку будівництва. В особистих відносинах протягом поточного тижня у власників вашого знаку зодіаку можлива поява деяких ускладнень. Пов'язано це буде, перш за все, з тим, що ви шукайте не простого почуття, а намагаєтеся отримати з стосунків особисту вигоду, навіть на шкоду вашій близькій людині. Також, у цей період, ви схильні завищувати важливість сексуальних контактів, що здатне призвести до випадкових і безладних зв'язків, проте нові знайомства цього тижня навряд чи призведуть до чогось серйозного.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

У сімейних відносинах у Близнюків протягом поточного тижня ймовірні конфлікти, зараз ви надмірно наполегливі, що викликає невдоволення ваших родичів, а також кохану людину. Варто пам'ятати, що причиною станете саме ви, і виключно ваша готовність піти на компроміс може допомогти уникнути конфлікту. Якщо ж сварки почнуться, то найкращим варіантом поведінки буде політика невтручання, оскільки спроби примирення лише піділлють олії у вогонь. Астрологічна обстановка протягом поточного тижня чудово підходить для ділових переговорів та серйозного спілкування. Також вдало складуться ділові поїздки та відрядження.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Раціональне ставлення до грошей цього тижня допоможе Ракам не лише уникнути втрати своїх заощаджень, а й покращити матеріальне становище. Астрологічна обстановка радить унеможливити великі витрати і зосередитися на створенні міцної матеріальної бази. Не чекайте швидкого збільшення ваших доходів, проте розумне ставлення до грошей призведе до повільного, але стабільного зростання вашого добробуту. Протягом поточного тижня Ракам необхідно скоротити кількість поїздок, це може підірвати здоров'я, що негативно позначилося на вашому самопочутті.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Для Левів настає сприятливий тиждень для роботи над собою. Розстановка небесних сил у цей період вдала для позбавлення будь-яких шкідливих звичок і боротьби із зайвою вагою. Для максимального успіху у справах протягом усього тижня добре було б чітко організувати кожен свій робочий день і дотримуватися встановленого розпорядку. Дещо менш вдалий тиждень буде у тому, що стосується фінансових питань. У цей період Леви будуть надмірно марнотратні, готові витрачати великі суми на розваги та задоволення. Постарайтеся підходити до покупок і витрат більш раціонально, щоб уникнути утворення дірок у своєму бюджеті, також не захоплюйтеся азартними іграми.

Діва

Діва
Діва

Поточний тиждень чудово підходить для прояснення будь-яких сумнівних питань та загадок зі свого минулого. Можливо, вам стане доступною невідома раніше інформація, яка проллє світло на нинішній стан справ і зробить більшість ситуацій зрозумілими та зрозумілими. Зараз не найкращий період, для відвідування косметичних салонів та пластичних операцій. Протягом усього тижня намагайтеся особливо не виділятися, як би вам цього не хотілося. Не потрібно протиставляти себе авторитетним людям, йти всупереч традиціям, що склалися, оскільки ви швидше за все будете або не праві, або в меншості, а тому довести свою точку зору буде практично неможливо.

Терези

Терези
Терези

Астрологічна обстановка цього тижня обіцяє Терезам зміцнення дружніх зв'язків та відносин. Це період перевірки ваших друзів, протягом якого ви, мабуть, зрозумієте, хто з них справжній друг. Цього тижня Терези будуть уважні до деталей, тому цей час також чудово підходить для створення довгострокових планів, аналізу перспектив розвитку та розрахунків на майбутні періоди. Протягом тижня, можливо, у вас виникатиме почуття самотності, ймовірно, незначний депресивний стан, пов'язаний з отримання неприємних звісток. Астрологічна ситуація радить вам проявити максимум уваги до свого здоров'я.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Протягом цього тижня Скорпіони зможуть визначитися з цілями, яких потрібно прагнути найближчим часом і ясно побачити шляхи їх досягнення. Тиждень чудово підходить для планомірної та послідовної роботи у досягненні особистих інтересів та реалізації своїх амбіцій. Результати можуть бути видні не відразу, проте через деякий час ви зрозумієте, що основа була закладена саме в цей період. У взаєминах із приятелями можуть виникнути ускладнення. Наразі Скорпіонам немає необхідності вступати до спільних підприємств із друзями, та й до їхніх порад слід ставитися з часткою іронії.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Для Стрільців настав період реалізації своїх бажань. Якщо ви давно про щось мріяли, то зараз чудовий час зробити перші практичні кроки для досягнення своєї мети. Однак не думайте, що результат буде швидким, але якщо почати реалізацію своїх планів на цьому тижні, то незабаром ви зрозумієте, що хай і повільно, але наближаєтеся до бажаного. Протягом тижня вам не доведеться переживати за свою кар'єру, проте врахуйте, що зараз не найвдаліший час для спілкування з керівництвом та авторитетними людьми, оскільки у цей період ви дуже схильні переоцінювати свої сили та можливості.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Астрологічна ситуація протягом тижня чудово підходить для довгострокових інвестицій. Цього тижня ви можете або придбати акції, або просто відкрити депозитний рахунок у банку. Це також непоганий період, щоби взяти кредит на тривалий термін, а ось брати короткострокові кредити не потрібно. Планети рекомендують звернути увагу на своє сексуальне життя. Намагайтеся внести до неї ясність і стабільність, а головне зрозуміти, чого ви чекаєте від свого партнера. Протягом тижня для Козерогів ймовірні складнощі з навчанням. Особливо важко доведеться тим із вас, хто поєднують роботу з навчанням, вам може катастрофічно не вистачати часу.

Водолій

Водолій
Водолій

У Водоліїв настає період зміцнення подружніх відносин, сприятливий для прояснення питань, що цікавлять, і конструктивних бесід з коханою людиною. Можливо, багато хто з представників вашого зодіакального знака захочуть стабільності, з'явиться прагнення до офіційного оформлення відносин з партнером та переходу на новий, більш серйозний рівень. У деяких Водоліїв, протягом тижня, може виникнути спокуса завести любовний зв'язок на стороні, проте нинішня астрологічна ситуація категорично заперечує подібні вчинки, такі дії з вашого боку швидше за все призведуть до проблем зі здоров'ям, до того ж зберегти своє захоплення в таємниці від інших, вам навряд чи вдасться.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Для Риб настав час планомірної та послідовної діяльності. Тиждень сприятливий для пошуку нового робочого місця, якщо ви, звичайно, у цьому зацікавлені. У цей час вам також не важко зміцнити взаємини зі своїми товаришами по службі і заробити авторитет у трудовому колективі. Протягом поточного тижня постарайтеся досягти згоди у подружніх зв'язках, у спірних ситуаціях йдіть на компроміс, а з'ясування стосунків відкладете на вдалий період, зараз зірки будуть не на вашому боці. Астрологічна обстановка, що склалася цього тижня, вказує на сприятливий період для піклування про здоров'я, однак, щоб досягти серйозних позитивних результатів, необхідно буде набратися терпіння.

Нагадаємо, що веселі, розумні та вірні: справжні "улюбленці" компанії за знаком Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що для них настануть найкращі дні у житті: яким трьом знакам Зодіаку пощастить уже незабаром.