Цьогорічна зима для багатьох стала великим сюрпризом, адже в один час відчувалося аномальне тепло, а в інший снігопад нещадно засипав міста, хоч і не залишався надовго. Холодний сезон вже добігає кінця, тому синоптикиня поділилася прогнозом про те, якою буде погода навесні.

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха зазначила, що весна характеризується динамічними температурними стрибками, і зима в порівнянні з новим сезоном здасться "відпочинком" для українців.

Весна, скріншот: YouTube
Весна, скріншот: YouTube

Також варто готуватись до того, що може випасти сніг, а за вікном буде досить прохолодно. Синоптикиня не виключає такого варіанта розвитку подій, хоча багато хто сподівався зустріти теплу та ранню весну в Україні.

"Все ж у першій декаді березня ще можуть бути опади і можливо ще може бути і сніг, може проходити циклон, і можливо зниження температури", - прогнозує Птуха.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Весна у першій половині березня перевірить мешканців України на міцність, як і зима, тож погода буде нестійкою. Похолодання пов'язане з можливими арктичними затоками повітря. Однак рано засмучуватися, такі коливання чергуватимуться з більш спокійною погодою та теплом.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Раніше ми писали про те, що скоро весна, а українцям лише хочуть "допомогти" з генераторами: "Зменшить навантаження"

Як повідомляв Знай.ua, українцям розповіли, що буде з цінами на газ після 8 гривень за куб

Також портал Знай.ua писав, що в Мінсоцполітики розповіли, як оформити пенсію, не обстоюючи черги до ПФУ: лише кілька простих кроків