Сьогоднішня мода змінюється дуже швидко, на кожен сезон модельєри вигадують щось нове та оригінальне. Але варто враховувати, що мода також любить повертатися - те, що з великим бажанням носили 30 років тому, може стати в тренді вже завтра. Так і сталося із чокерами.

Ця прикраса має дуже багату історію, а її популярність була на піку у 90-ті роки. Чокер був у пошані у кожної модниці, відповідав духу та стилю того періоду. В основному його робили з бісеру, волосіні чи спандексу. В 2016 році про вироби знову згадали, коли до моди увійшли вуличні образи.

Кадр из фильма "Леон"
Кадр из фильма "Леон"

Ліванський бренд Elie Saab ще в жовтні 2022 року на Тижні моди в Парижі чітко дав зрозуміти, що настав час повертати в моду чокери. На показі одягу для сезону весна-літо 2023 року бренд виділив цей аксесуар.

Прикрасам змогли надати зовсім іншого, свіжого вигляду. У уяві Elie Saab чокер має бути масивним і незвичайним, щоб його володарка ловила погляди оточуючих, а її шиєю захоплювалися.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Показ одягу Elie Saab
Показ одягу Elie Saab

Тепер модниці знають, що найближчої весни та літа актуальними будуть дизайни з великими стрічками та квітами, наближеними до натуральних.

Раніше ми писали про те, що шкіра, шуби, корсети та інше: Андре Тан назвав головні тренди жіночого одягу 2023 року

Як повідомляв Знай.ua, дівчата, швидко за фарбою: який колір волосся найактуальніший у 2023 році - відповідь експертів

Також портал Знай.ua писав, що зніміть, викиньте та спалить: цей верхній одяг вийшов з моди - все від курток-тедді до парок