Все вирішиться до квітня: українців попередили про можливе підвищення тарифів на комуналку

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

В уряді обговорюється проведення реформи у сфері комунальних послуг та системи субсидування, внаслідок якої можуть зрости суми у платіжках українців. Поки що проробляються різні варіанти, а все вирішиться до квітня. Про це заявив заступник глави Офісу Президента Ростислав Шурма. В Україні можуть провести реформу у сфері комунальних послуг та субсидій. Така можливість обговорюється в уряді і вже найближчими місяцями, можливо, до квітня стане зрозуміло, чого чекати українцям.

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" потрапила на дивані в непристойній позі: "Шо хочеш, можна подумати"

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель студіо" Вікторії Булітко, з'явилася публікація, яка була присвячена останньому сезону серіалу "Вижити за всяку ціну". Публікацію було зроблено у 2022 році і тоді, за день до прем'єри, розпочалася повномасштабна війна, яка змінила плани кожного українця.

Володимир Зеленський розповів про проблеми зі здоров'ям, і тут винен путін: "Працювали багато, а потім погіршилося..."

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

З початку підномасштабної війни багато хто з нас втратив не тільки роботу, дах над головою, рідних, домашніх вихованців, а й здоров'я. Не завжди це відбувається через безпосереднє потрапляння в обстріли та небезпечні зони. Поряд із психологічними проблемами нерідкі й фізичні. З цим зіткнувся і Володимир Зеленський, який ось уже рік мешкає у приміщенні Офісу Президента. 24 лютого 2023 року гарант України провів прес-конференцію для українських та зарубіжних ЗМІ з нагоди річниці повномасштабної війни. У ході спілкування було порушено багато питань: від деокупації Криму до відносин Володимира Олександровича із сім'єю. Також президент розповів про проблеми зі здоров'ям, що сталися у нього з 24 лютого 2022 року.

Майже вдвічі дорожче: українцям показали, як за місяць у супермаркетах змінилися ціни на огірки

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

В Україні стрімко зростають ціни на огірки. Лише за лютий овоч подорожчав майже вдвічі. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. В останні місяці в Україні спостерігається стрімке зростання цін на фрукти та овочі. Серед рекордсменів з подорожчання можна виділити цибулю, капусту, моркву, помідори і, звичайно ж, огірки, які лише за лютий додали у вартості майже вдвічі. На 25 лютого середній цінник на огірки становить 144,35 гривні за кілограм. Ще у січні середня вартість була на рівні 78,75 гривні за кіло, що майже вдвічі нижче.

"Холостяк" Топольський оголив свій торс і зацікавив "військкомат": "Пора на фронт"

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Алекс зізнався, що він постійно прагне стати кращим. І живе з переконанням, що в житті дуже важливо щось мати, у чому є можливість щодня удосконалюватись, докладаючи зусиль та продовжуючи свій шлях через "не хочу". Він знову постав перед шанувальниками з голим торсом, щоб показати, на що він здатний. "Холостяк" намагається зацікавити людей, щоб ті починали займатися спортом – саме зараз, не відкладаючи на потім. Українці миттєво почали відправляти колишнього головного героя шоу "Холостяк" на медкомісію.