Для всіх наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на головні продукти харчування в магазинах, є важливі новини. Справа в тому, що популярні українські супермаркети поділилися новими цінами на цукор, сіль та борошно.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Бакалія. Фото: Знай.UA
Бакалія. Фото: Знай.UA

Вартість цукру

Зокрема, цукор у лютому порівняно з минулим місяцем подешевшав лише на кілька копійок, склавши 33,67 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вартість солі

А ось морська харчова сіль додала у ціні з 32,55 грн/кг до 33,05 грн/кг. Цінник на неї коштує від 28,50 грн/кг (Варус) до 37,60 грн/к (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість борошна

Також за місяць трохи підвищилася і вартість борошна пшеничного торгової марки Хуторок, склавши 22,80 грн/кг. Наприклад, на полицях Ашан вона продасться за ціною 20,90 грн/кг, а в МегаМаркеті не доведеться віддати 24,90 грн/кг. Два кілограми такого ж борошна можна придбати за 44,55 грн, тоді як минулого місяця її вартість становила 39,57 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що в українців з'явився привід насмажити картоплі, оскільки в супермаркетах знизилися ціни на овоч та на олію. Станом на 1 березня картопля у середньому продається по 9,71 гривні за кілограм. У лютому середній цінник був на рівні 9,92 гривні за кілограм. Молода картопля також подешевшала - з 15,97 до 14,90 за кілограм.

Нагадаємо, весна прийшла – подорожчання принесла: супермаркети показали нові ціни на апельсини.

Раніше повідомлялося, "Скотське ставлення...": українцям з картками "Ощадбанку" блокують рахунки, гроші зняти неможливо.

Також, привід насмажити картоплі: супермаркети опустили ціни на овоч та соняшникову олію.