Україну сколихнула новина про те, що блогер (а в минулому ескортниця) Ксюша Манекен на зустрічі з Подоляком в Офісі Президента нібито здобула медаль від ГУР за заслуги.

Звичайно, "коливання" викликала сама Ксенія, яка запостила у своїх соцмережах фото ордену. Дівчина не розповіла про рід своїх "заслуг" перед Україною, але пообіцяла це зробити після закінчення війни.

Сторіз Ксюші Манекен
Сторіз Ксюші Манекен

Звичайно ж, українці були обурені, адже багато військових, які віддали своє життя за захист нас усіх не отримували такі медалі навіть посмертно. У зв'язку з цим і на Михайла Подоляка почав литися бруд. Сам радник Офісу Президента поспішив розповісти, що не нагороджував Ксюшу Манекен орденом.

"Ні Офіс Президента, ні я особисто не давали жодних нагород присутнім блогерам. Мета зустрічі – налагодити комунікацію з інфлуенсерами, розповісти про інформаційну гігієну та обговорити, наскільки вони можуть бути корисні для боротьби з гібридними погрозами росії. Планую і проводжу безліч непублічних зустрічей представниками впливу в українських соцмережах. Учора пройшла одна з них" , - поділився Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, що Михайло Подоляк заявив, що наступ росіян почався, а Данилов назвав напрямки: "Має бути велике бажання".

Раніше ми повідомляли, що красуня-модель потрапила в ескорт і розповіла про вимоги роботи на шейха: особа, як у "Міс Всесвіт" та дохід від 5 тисяч доларів.