"Вкрали гроші": термінал ПриватБанку залишив українця без копійки за душею

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Українець розповів, що у нього буквально вкрали гроші при внесенні готівки до терміналу ПриватБанку. Подробиці інциденту він розкрив у своїй скарзі на порталі "Мінфін". Українець поділився, що намагався поповнити картку monobank через термінал ПриватБанку. Коли пристрій прийняв кошти, на екрані з'явилося повідомлення, що операцію провести неможливо. Гроші зникли, а термінал не видав навіть квитанції, що ускладнило можливість довести інцидент.

Маша Єфросиніна натягла тісні лосини і задумалася про залізні "причиндали": "Зад сам себе не підтягне"

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Маша Єфросініна активно спілкується з шанувальниками і регулярно ділиться з ними яскравими публікаціями, де показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. На цей раз Маша Єфросініна поділилася від частини мотивуючим роликом, на якому заявила, що хоч і втомилася від усього, але змушує себе тренуватися. Вона з'явилася в кадрі спочатку у звичайному одязі, а потім у облягаючих лосинах і такому ж топі. Українці захопилися зіркою та похвалили її постать, втім, деяким її вигляд не сподобався.

Україна отримає суперзброю для визволення всіх своїх земель: тарологиня побачила карту "Імператриці"

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Нещодавно в мережі з'явилися слова провидиці Людмили Хомутовкської, які свідчать про те, що російські окупанти не припинять свої підлі ракетні обстріли найближчим часом. За словами Людмили Хомутовської, агресори вже підготували цілу команду для того, щоб не припиняти свою пекельну інтенсивність. Позитивною новиною є те, що Україна отримає якусь суперзброю, на що вказує карта "Імператриця", яка випала у розкладі. За словами Людмили Хомутовської, це можуть бути танки чи потужна артилерія. Водночас, вона зазначила, що іранських далекобійних ракет росія в найближчі два-три місяці не застосовуватиме.

"Виникає рвотний рефлекс": стендаперка Лера Мандзюк осоромитися жартом про пісню "Червона рута"

Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube
Лера Мандзюк. Фото: скрін youtube

Стендаперка Лера Мандзюк на одному з виступів заявила, що найпозитивніша українська пісня "Червона рута" і лише тому, що, на її думку, у ній співається про марихуану. Такий гумор сподобався далеко не всім українцям, і вони розкритикували дівчину. У мережі також не стали сміятися та зазначили, що високоінтелектуальним гумором її виступ не назвеш.

Дешевше виростити свої: в Україні стрімко дорожчають овочі з "борщового набору" та популярні фрукт

Борщовий набір, скріншот з відео
Борщовий набір, скріншот з відео

В Україні ціни на фрукти та овочі зростають уже декілька місяців. Експерти пов'язують це з різними причинами, а серед найвпливовіших – війна та її наслідки. На початку весни було зафіксовано подорожчання яблук та груш, а також популярних тепличних овочів та тих, що входять до "борщового" набору, пишуть аналітики. З "борщового набору" подорожчали цибуля та морква. Все тому, що покупці хочуть якісної продукції, а її не вистачає, тому виробники продовжують підвищувати відпускні ціни.