Військовозобов'язаних українців активно призивають на службу, і компетентні органи встановили жорсткі правила. Зокрема, повістки вручають у будь-яких місцях, а за ухилення загрожує серйозне покарання у вигляді позбавлення волі.

Українці отримують "запрошення" до центрів комплектування на вулиці, у торгових центрах та громадському транспорті. Мобілізація останнім часом пожвавилася, а щоб призов проходив своєчасно та якісно, ​​співробітників військкомату забезпечили необхідними "інструментами".

Працівники військкомату, фото: Telegram
Працівники військкомату, фото: Telegram

У мережі з'явилося відео, на якому представники центрів комплектування у військовій формі роз'їжджають вулицями міста на електросамокатах. Вони зайняли смугу для велосипедистів і, зважаючи на все, чудово освоїли сучасний транспорт.

За попередньою інформацією, кадри були зняті в Одесі, а авторів відео дуже потішила побачена картина. Зловісний сміх ніби обіцяв, що тепер ніхто не зможе втекти від свого обов'язку, адже військкоми на самокатах наздоженуть будь-кого.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно українська влада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію ще на три місяці до 18 травня.

Нагадаємо, мобілізація в Україні: непідготовлених чоловіків більше не зможуть послати на фронт, ТЦК доведеться чекати

Раніше ми писали про те, що адвокат нагадав, що буде якщо надурити військкомат "гіпсом" або "туберкульозом": "Відправлять на..."

Як повідомляв Знай.ua, щоб виписати на вулиці повістку, треба звати головного військкома: що українці не знають про мобілізацію