Густі природні брови стали символом натуральної краси, але далеко не всі нагороджені такими даними. На щастя, їх цілком реально відростити, головне набратися терпіння.

Необдумані дії з минулого можуть переслідувати нас у теперішньому часі. Ті люди, які занадто сильно захоплювалися вищипуванням брів, зараз страждають через рідкі волоски або погану форму.

Догляд за бровами, фото makeup
Догляд за бровами, фото makeup

Відростити брови дійсно нелегко. У цій справі дуже важливо запастися терпінням і дотримуватися простих правил, тоді зростання буде помітне, а волоски стануть міцними і тим самим заповнять порожнечу.

Забудьте про пінцет

Це може бути складно, але близько 2 місяців зовсім не можна торкатися брів. Часте вищипування тільки гальмує зростання волосків, а ось перерва дозволить потім зробити будь-яку форму.

Догляд за бровами, фото hennarefresh
Догляд за бровами, фото hennarefresh

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Використовуйте олії та сироватки

Вони не створять миттєвого дива з вашими бровами, але все ж таки засоби з натуральними компонентами стимулюватимуть зростання. З найдоступніших, але ефективних - рицинова і реп'яхова олії. Також підійдуть спеціальні сироватки із вітамінами.

Робіть пілінги

Така процедура допомагає позбутися омертвілої шкіри на бровах. У свою чергу це дозволить "звільнити" пори, дасть їм можливість дихати, а значить прискорить зростання. Пілінг рекомендується робити не частіше ніж 2 рази на тиждень.

Фарбуйте брови хною

Краще замінити фарбу для брів на хну. Вона має ряд переваг, які полягають у стійкості та натуральності. Також хна не містить окислювачів та інших хімічних компонентів.

Догляд за бровами, фото thegirl
Догляд за бровами, фото thegirl

Нагадаємо, які кольори волосся здатні омолодити жінку в зрілому віці.

Як повідомляв Знай.ua, чому дерматологи забороняють вмивати обличчя під душем