Прийшла справжня весна і за вікнами українців незабаром буде тепла погода. Однак далеко не всі знаки Зодіакального кола зможуть цієї весни відчути весь кайф від життя. Астрологи дізналися, хто вже найближчими тижнями та місяцями стане особливим об'єктом для зірок.

Лише на чотири знаки ллється справжній достаток у всьому від нових звершень до закінчення старих непотрібних конфліктів. Цього разу щасливчиками стали представники знаків Овна, Тельця, Близнюків та Раків.

Про це розповів один із українських астрологів, який ділиться своїми прогнозами в мережі YouTube.

Сузір'я Овна, скріншот: YouTube
Сузір'я Овна, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Овни на початку весни відчують, що мають поділитися своїми знаннями та вміннями зі світом. Вони випромінюватимуть щирий оптимізм та демонструватимуть просто унікальний рівень емпатії. Це допоможе їм підшукати людину, над якою захочеться взяти шефство і навчити всьому, що вони знають і вміють самі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Телець, скріншот: YouTube
Телець, скріншот: YouTube

Сузір'я Тельця

Незабаром їм захочеться кардинальних змін і починатимуть вони з власного іміджу. Це вдалий час, щоб оновити свій гардероб і зачіску, а можливо і повністю змінити стиль, неабияк здивувавши оточуючих. Зірки радять прислухатися до внутрішнього чуття і трохи поекспериментувати — так вдасться оновитися не лише зовні, а й зсередини, ставши впевненішими у собі.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Цієї весни до вас прилетить бумеранг - якась ситуація з минулого раптово про себе нагадає, змусивши швидко приймати рішення. Перечекати не вдасться, навіть не сподівайтесь. Вам доведеться ухвалити нелегке рішення і діяти ситуативно, щоб усе налагодити. Як тільки ви будете готові до цього і якщо все зробите правильно, ваше життя налагодиться і попереду буде тільки легкість і щастя.

Сузір'я Раків, скріншот: YouTube
Сузір'я Раків, скріншот: YouTube

Сузір'я Рака

На рак навесні 2023 року чекає переосмислення всього. Певного моменту вони зрозуміють, що засиділися на місці та стабільність — це не завжди щось добре. Якщо ваші знайомі зроблять цікаву пропозицію, не варто відмовлятися від неї — прийшов час дій, а не роздумів. Ризикніть і спробуйте те, від чого так довго ховалися.

Нагадаємо, почуття та пристрасть правлять їх світом: романтичний гороскоп на березень, знайди себе у списку "гарячих" коханців.

Раніше повідомлялося, застій, початок нового або ж вибір без вибору: таролог Аліна Білич розповіла, що чекає на українців вже днями.

Також, сільський священик навчився заробляти від 100 тис на тиждень: копи не докопаються.