Оператори мобільного зв'язку повідомили українців, що на час воєнного стану мобільну мережу та інтернет можуть "глушти".

Також повідомляється, що найближчим часом буде прийнято закон, за яким буде обмежено мобільний інтернет та зв’язок. Поки оператори зможуть відключати мережу в екстремальних ситуаціях. Про це також йдеться у проєкті закону №8185.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Якщо в країні буде виникати загроза терористичної та диверсійної діяльності, на деяких територіях буде введено обмеження використання інтернету та мобільного зв'язку.

Законопроєкт буде дозволяти співробітникам різних органів влади, а саме: Міноборони, СБУ, Служба зовнішньої розвідки, МВС, УДО, Державна прикордонна служба та Нацполіції, втручатися в роботу інтернет-зв'язку та мобільного зв'язку.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел
Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Обмежуватись зв'язок буде за допомогою безпілотних апаратів та іншими випромінюючими пристроями. Зазначається, що дані технології будуть мінімально зменшувати використання комунікаційних мереж та послуг. Законопроєкт вже схвалено комітетом Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності та рекомендовано до підтримки у першому читанні.

Нагадаємо, ми писали, що Vodafone зробив непідйомними навіть бюджетні тарифи, абоненти закликають до совісті: "Досить обдирати".

Як повідомляв "Знай.ua" чому ніхто раніше про це не говорив? Українці знайшли спосіб, як платити менше за мобільний зв'язок.

Також "Знай.ua" інформував, "люди, схаменіться, що ви робите...": абонент Lifecell втратив не лише гроші, а й віру в чесність.