Український синоптик Наталія Діденко опублікувала святковий пост, в якому розмірковує про те, яким би був Тарас Шевченко, якби був нашим сучасником.

"Хотілося щось написати чи записати з Тараса Григоровича сьогодні, до війни так би і зробила. А потім подумала-Так він ще тоді вже все сказав про них. А, головне, про нас. Чого хто пророк? Бо все знав, і знає, і знатиме. Генії, пророки, хоч і грішні, як усі люди, тілом, діями, а от духом світлі, мудрі та незнищенні - можуть тримати разом у вірі та силі мільйони людей", - вважає Діденко .

Тарас Шевченко, фото: вільне джерело
Тарас Шевченко, фото: вільне джерело

Вона додала, що Тарас Григорович імпонує їй рідкісним поєднанням української сільської гарної ментальності, яку зараз рідко зустрінеш, уродженого аристократизму, співчуття, чутливості, абсолютно сучасної поваги та розуміння жінок та водночас космічної сили та впевненості у своєму народі.

"Як він усе це поєднував, як він усе знав, бачив і досі бачить і далі буде? Тому що наш пророк. Я б з ним точно була б знайома тут, у Києві, або десь перетнулися б у якийсь якийсь пророк. тусовці. Мені він рідний. Я йому завжди вірила, вірю і віритиму" , - впевнена синоптик.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вона також супроводжувала своє повідомлення уривком із вірша Кобзаря, привітавши його з Днем народження.

Нагадаємо, що ChatGPT назвав 10 найвидатніших українців: Зеленського у топі немає.

Раніше ми повідомляли, що ректор КНУ імені Тараса Шевченка Бугров повісив свій портрет: гроші на "галерею" давали із країни-аресора та компанії Медведчука.