Українські військкоми навідалися до одного з харківських клубів у пошуку потенційних призовників. Про це свідчать ролики, зняті відвідувачами закладу та опубліковані в одному з телеграм-каналів Харкова.

В Україні триває повномасштабна війна, а водночас і заклик військовозобов'язаних громадян на службу. Співробітники військкоматів вручають повістки у найнесподіваніших місцях, наприклад, на зупинках, у торгових центрах чи просто серед вулиці. Також у пошуку потенційних призовників почали заглядати до клубів.

Працівники військкомату, фото: Telegram
Працівники військкомату, фото: Telegram

Так, до одного з харківських клубів навідалися військкоми. Очевидці зняли на смартфон, як люди у військовій формі змусили вимкнути музику, включили у приміщенні звичайне світло та почали перевіряти у всіх відвідувачів документи. Також деяким вручали "запрошення" до центрів комплектування.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто зазначити, що в умовах воєнного стану такі заходи є законними. При цьому інциденти із роздачею повісток у клубах вже відбувалися неодноразово. Насамперед такі дії військкоми проводять для уточнення даних військовозобов'язаних.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повістку доставлять швидко і з вітерцем: українські військкоми роз'їжджають на самокатах, від таких "не втекти".

Також наш портал інформував, що мобілізація в Україні: непідготовлених чоловіків більше не зможуть послати на фронт, ТЦК доведеться чекати.

Крім того, ми писали, "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою.