Українські супермаркети перерахували ціни на найпопулярніші рибні консерви. Що у першій половині березня можна купити дешевше, йдеться у даних моніторингу, опублікованих на порталі "Мінфін".

В Україні продовжують стрімко зростати ціни на багато продуктів харчування і на це є багато причин, які в більшості випадків спровокували повномасштабне російське вторгнення. В той самий час деякі продукти, які хоч трохи, але дешевшають. Наприклад, деякі рибні консерви.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, станом на 11 березня натуральні сардини в українських супермаркетах в середньому продаються по 58,80 гривні за баночку 230 грамів. Цінник досить високий, але якщо порівнювати з минулим місяцем, то продукт став доступнішим. У лютому середня вартість цих сардин була на рівні 60,40 грн. Наразі діапазон цін на продукт становить 51,60-65,99 гривні, залежно від торгової мережі.

Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шпроти в олії торгової марки "Аквамарин" не порадували здешевленням, але водночас і не засмутили подорожчанням. Продукт у середньому продається по 59,40 гривні за 150 грамів, як і минулого місяця.

Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін
Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що помідори подорожчали на 73 грн, а огірки продають по 250 грн: супермаркети здивували весняними цінами.

Також наш портал інформував, у магазинах не проштовхнеться: українцям пообіцяли зниження цін на популярні продукти.

Крім того, ми писали, соняшникова олія та яйця в Україні продають тепер за новими цінами: скільки коштуватимуть популярні продукти.