"Роскосмос" заборгував Казахстану 13,5 млрд тенге. Заборгованість виникла через проведення робіт з оцінки впливу на навколишнє середовище ракети "Союз-5".

Казахстан наклав арешт на майно головного оператора російських космодромів — Центру з експлуатації наземної космічної інфраструктури. Про це пишуть казахстанські ЗМІ.

Роскосмос
Роскосмос

Арешт став можливий через заборгованість відомством переед компанією АТ "Спільне казахстансько-російське підприємство "Байтерек", сума заборгованості складає 13,5 млрд тенге, або 2 млрд рублів.

Заборгованість виникла через проведення робіт з оцінки впливу на навколишнє середовище ракети "Союз-5".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Роскосмос
Роскосмос

Служба приставів Республіки Казахстан заборонила ЦЕНКІ виводити матеріальні цінності та активи з країни, а її керівнику заборонено залишати територію країни до закінчення слідчих дій. Керівнику Центру заборонено залишати територію республіки до закінчення слідчих дій.

Як виявилося, раніше Казахстан закрив своє торгове представництво у Росії. Про це йдеться у постанові уряду республіки Про деякі питання Міністерства торгівлі та інтеграції Республіки Казахстан.

Нагадаємо, ми писали, що астроексперт назвав дату приходу миру до України, допомога вже поруч.

Як повідомляв "Знай.ua" назріває щось ніжне: навесні 2023 року ці три знаки Зодіаку потраплять у фонтан кохання та пристрасті.

Також "Знай.ua" інформував, українським водіям запропонували терміново перейти на газ, і ось чому.