Як допомогти нашим військовим ЗСУ прогнати ворога з нашої землі, якщо потрапити на фронт не має можливості? В тилу вистачає роботи, і вона вкрай важлива.

Роботи насправді вдосталь, проєкт Pro Ukraine зібрав декілька способів, якими можна значно прискорити нашу перемогу. Чому це важливо? По-перше, це спрощує військовим виконання їхніх задач, об'єднує тил та фронт і наостанок дає відчуття дотичності та наближення до перемоги.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Донати на ЗСУ

Кожен робить те, на що має силу. Наприклад, якщо у вас вдається гарно заробляти, можна підтримувати волонтерів або ж самих військових коштами. Якщо ви не знаєте, кому довіритись, кошти можна відправити через додаток "Дія" або на рахунок перевіреного благодійного фонду, в тому числі "Повернись живим".

Автоволонтерство

Волонтери часто підвозять на фронт необхідне для наших захисників. В ході боїв автомобілі так само часто стають непридатними до транспортування. Їх постійно бракує. Можна стати автоволонтером, завдання полягає в тому, щоб допомогти доставити амуніцію, продукти чи інші необхідні речі. Можете зареєструватися в автоволонтери у чат-боті УВС за посиланням.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram
Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram

IT-армія України

IT-армія займається розповсюдженням правдивої інформації про війну в Україну. Українці, які бажають долучитися до кіберміці нашої держави, можуть долучитися за цим посиланням.

Штаб гуманітарної допомоги

Українці можуть приносити в такі штаби їжу, бронежилети, одяг та засоби гігієни. Якщо у вас немає можливості щось принести, але хочете допомогти, то є можливість приєднатися до гуманітарного штабу. Ви зможете допомогти координувати процес, сортувати медикаменти чи одяг.

Одяг та спорядження для військових

У кожному місті України працюють цехи з плетінням маскувальних сіток та пошиття теплого одягу. Як правило, вони завжди потребують матеріалів та волонтерів, які готові допомагати.

Нагадаємо, ми писали, що пільгове розмитнення авто для окремої категорії громадян: кому пощастить.

Як повідомляв "Знай.ua" українська сім'я продавала танк частинами потреби ЗСУ, поки їхній будинок було зруйновано.

Також "Знай.ua" інформував, українські захисники отримали броньований автобус - крутіше, ніж у фільмах про зомбі: врятує сотні життів.