Березнева індексація встановила нові показники для пенсіонерів: нараховувати менше 8 000 грн не мають права

Для наших читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є важливі новини. У поточному місяці пройшла індексація пенсій для більш ніж 10 млн громадян, підвищили виплати також і для осіб з інвалідністю з-поміж учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Подорожчають ще на третину: в Україні очікується чергове зростання цін на овочі - причини

Українців попередили, що ціни на овочі можуть злетіти ще на третину, попри те, що вже зараз спостерігається їхня рекордна вартість. Однак після різкого підвищення, здешевлення все ж таки буде. Ранні овочі традиційно дорожчають навесні, проте на їхню ціну цього року чинять тиск декілька чинників, як повідомив голова ГО "Українська аграрна асамблея" Олександр Гапон.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Овочі на ринку, фото rbc
Овочі на ринку, фото rbc

Вербоносиця 21 березня: де не можна спати жінкам і навіщо потрібно побити членів сім'ї, прикмети та заборони вівторка

У народі відзначають цікаве свято, яке пов'язане з сонцем, тривалістю дня, весною, землею, оновленням і рівноденням. Називають його Весняним сонцеворотом. Ще часто є назва Вербоносиця, тому що зазвичай саме у ці дні розпускається верба. До речі, наші предки вважали, що вона має магічну силу.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Терміново перевипустіть свої картки: monobank звернувся до українців з порадою

Українець поскаржився на те, що на карту monobank не заходять всі перераховані кошти. Що відповів банк?Клієнт monobank поскаржився, що при поповненні картки не всі гроші надходять на рахунок. Він звернувся до банку, але там його переадресували до банка платника, але виявилось, проблема все ж таки з monobank.

Монобанк, скрін, відео YouTube
Монобанк, скрін, відео YouTube

"Київстар" зробив важливе оголошення щодо купівлі нових SIM-карт: "Доставка та 170 гривень"

Дуже часто буває так, що через будь-які зовнішні обставини ми губимо сім-карти. Для цього мобільні оператори вже вигадали засіб - відновлення карти. Але іноді буває ситуація інша, коли на існуючу карту хочеться підключити новий тариф, але це не вдається зробити. Невже потрібно купувати нову СІМ тільки через тариф? З такою ситуацією вирішив розібратися мобільний оператор "Київстар".

Київстар. Фото:  Youtube
Київстар. Фото: Youtube