Важко не помітити той факт, що весняне тепло до України цього року прийшло на декілька тижнів раніше. Під кінець березня синоптики обіцяють чудову погоду, проте астрологи заявили, що деякі знаки Зодіаку в цей період можуть зіткнутися з "похмурими" подіями. Декілька представників Зодіакального кола можуть просто забути про вдачу.

Один із українських астрологів, який публікує свої прогнози на платформі YouTube, розповів про березневих "невдах" за знаком Зодіаку.

Неприємності чекають на два знаки Зодіаку. Народжені під цими сузір'ями люди на грані ризику, і їхнє життя може змінитися на гірший бік.

Сузір'я Раків, скріншот: YouTube
Сузір'я Раків, скріншот: YouTube

Сузір'я Рака

Звернути особливу увагу на своє здоров'я варто Ракам у вказаний період. Не виключено, що енергію та сили відберуть стресові ситуації чи неприємні робочі моменти.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Все це може негативно позначитися на стані, як фізичному, так і психічному. Щоб бути здоровішими та енергійнішими, астрологи радять Ракам приділити час відпочинку, здоровому харчуванню, а також заняттям спортом.

Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube
Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube

Сузір'я Терезів

Фінансові труднощі або сумніви у виборі своєї кар'єри, роду занять наздогнать у цей період Терезів. Щоб мінімізувати наслідки, необхідно намагатися зберігати спокій і крок за кроком рухатися до поставленої мети.

А щоб максимально скоротити витрати та уникнути у майбутньому нових проблем, доведеться переглянути свій бюджет. Терезам зараз дуже важливо стати більш впевненими у фінансовому становищі.

Нагадаємо, чекати зарплати більше не потрібно: ці знаки Зодіаку у квітні стануть справжніми багатіями.

Раніше повідомлялося, ангел-охоронець їм не потрібен: найбільші везунчики за знаком Зодіаку.

Також, як зміниться твій обранець після весілля: правда про чоловіків усіх знаків зодіаку.