50 тисяч українців отримають додаткові виплати завдяки співпраці Мінсоцполітики з Норвезькою радою у справах біженців.

Впродовж поточного року з використанням єДопомога підтримку у розмірі 2 220 грн щомісяця протягом трьох місяців отримають українці, які подали заявку 2022-го. Про це стало відомо з інформації на офіційних сторінках Мінсоцполітики.

Виплати допомоги. Фото: YouTube
Виплати допомоги. Фото: YouTube

Зазначається, що очільниця Мінсоцполітики мала зустріч з головою Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні (NRC) Роберто Віла-Сексто.

Під час зустрічі обговорили питання подальшої взаємодії з Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні та залучення експертів Представництва до нових проектів у соціальній сфері, які будуть впроваджуватися міністерством.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Було домовлено, що Норвезька рада у справах біженців продовжить міжнародну допомогу. Вразливі категорії українців також будуть отримувати допомогу, якщо подавали заявку торік.

У повідомленні соціального відомства зазначається, що впродовж 2023 року з використанням Платформи єДопомога додаткову грошову підтримку в розмірі 2 220 грн щомісяця протягом трьох місяців отримають ще 50 000 громадян України, які подали заявку у 2022 році.

Нагадаємо, ми писали, як відновити виплату допомоги ВПО у разі переїзду: інструкція від Мінсоцполітики.

Як повідомляв "Знай.ua" LED-лампочки поки що мінятимуть, але в окремих відділеннях "Укрпошти".

Також "Знай.ua" інформував, допомогу отримуватимуть навіть родичі ВПО: кому можна розраховувати на виплати від держави.