Фахівець з управління персоналом Домініка Іванова-Бекар зазначила, що цього року найкраще почувається сфера IT, де зарплати планують підвищити на 22-25% у гривні та на 10-15% у валюті.

Однак це лише певні галузі, як, наприклад, дистриб'ютори та оптовики. У них також імовірне підчищення заробітної плати. Генеральний менеджер міжнародного рекрутингового HR-агентства Lugera Ukraine Анастасія Шевченко зазначає, що у решті професій не відчувається такого оптимізму.

Робота за комп'ютером. Фото: Youtube
Робота за комп'ютером. Фото: Youtube

Серед тих, кому точно можна розраховувати на підвищення, це представники ІТ-сектору, фахівці у будівництві, видобутку нафти та газу, енергетики, також бухгалтерія, фінансовий менеджмент, аудит. Не на останньому місці серед запиту — медицина, інженерія, психологія.

Найбільш високооплачувані професії в Україні, це

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
  • управлінський облік, бухгалтерія – 34,9 тис. грн.;
  • реклама, маркетинг, PR – 35,2 тис. грн.;
  • банки, інвестиції, лізинг – 41,3 тис. грн;
  • IT-сектор – 71,7 тис. грн;
  • вищий менеджмент – 73,3 тис. грн.

День бухгалтера 2020 скріншот YouTube
День бухгалтера 2020 скріншот YouTube

Найнижчі зарплати пропонують санітарам (8,5 тис. грн), прибиральникам (8 тис. грн), посудомийкам (9 тис. грн) та майстрам виробничого навчання та асистентам ветеринарних лікарів – (10 тис. грн).

Нагадаємо, ми писали, навіщо наносити зубну пасту на нігті - несподіваний ефект.

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна розповіла, як втома довела її до втрати речей та наркоманських районів Варшави: "Потрібен відпочинок".

Також "Знай.ua" інформував, кого з українців можуть позбавити виплат з безробіття: все про нарахування й умови.