Українці під час війни проявили неймовірну відвагу, милосердя один до одного та стали згуртованими. Навіть діти збирали гроші, продавали свої підробки чи малюнки, щоб допомогти ЗСУ. Так і дівчинка Аня захотіла самотужки наблизити перемогу і почала в'язати для собак милі пледи.

Анна має дуже зворушливу життєву історію. У своєму юному 15-річному віці їй довелося пережити окупацію Маріуполя, який росіяни буквально зрівняли із землею, але вдалося вибратися.

У Instagram вона створила невеликий магазинчик, у якому продає для тварин пледи з плюшевої велюрової пряжі, створені своїми руками.

"Ми знайшли в собі сили на всі побачені жахи залишитися добрими до людей, знайшли нових друзів по всій Україні, ще й на пледи час залишився", - пише Анна.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Анна наголосила, що 10% прибутку вона віддає на потреби української армії. Нині вона проживає в Одесі та будує нове життя з родиною, а її особистого домашнього улюбленця породи йоркширський тер'єр звуть Річі.

"Віримо у перемогу нашої країни 💙💛" - написала дівчинка в шапці профілю свого улюбленця.

Раніше ми писали про те, що 4-річний малюк Лео розбив українцям серця, співаючи "Фортецю Бахмут": "Це відображення почуттів"

Як повідомляв Знай.ua, у Японії з'явився свій Володимир Зеленський: азіатська версія але дуже схожа

Також портал Знай.ua писав, що українці просять Зеленського заборонити TikTok в Україні через дітей: "Чому не створити своє?"