Українцям обіцяють надсилати повістки до Viber та Telegram: технічно все готово

Народні депутати розглядають можливість вручення повісток військовозобов'язаним месенджерам у Viber та Telegram.

Народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки України Федір Вениславський під час телемарафону розповів, що до початку війни базу мобільних номерів чоловіків призовного віку майже повністю сформовано. Тому "технічні можливості дозволяють надіслати повістку онлайн" і цілком можливо відправляти повістки до Viber та Telegram.

Повістка, скріншот: YouTube
Повістка, скріншот: YouTube

Віталій Козловський випробував на собі нелегку працю ЗСУ та розсмішив українців: "Не твоє, краще співай"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Український співак Віталій Козловський побував неподалік лінії фронту і навіть зміг постріляти з автомата. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі встаграм.

Віталій Козловський у компанії інших відомих особистостей зважився на досить ризиковану поїздку – вони відвідали Бахмутський район, де активно ведуться бойові дії.

Артисти побували на більш менш спокійній ділянці, адже Віталій Козловський зміг навіть постріляти зі справжнього автомата і зробити кілька фото на згадку.

Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music
Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music

Кому піднімуть пенсії у квітні: Пенсійний фонд назвав категорії

У Головному управлінні Пенсійного фонду України надали роз'яснення щодо механізму перерахунку пенсій.

Під час проведення індексації було підвищено не лише пенсії за віком, інвалідністю, втратою годувальника, чорнобильцями та військовими, а й страхові виплати. Про це говориться в документе на портале ПФУ.

Страхові виплати – це кошти, що сплачуються застрахованим особам у разі настання страхового випадку.

У ПФУ повідомили, що підвищені виплати деякі громадяни зможуть отримати лише у квітні.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Співачка GIP C звинуватила Потапа у флірті за спиною у Насті Каменських заради кар'єри: "Вночі, з лисим Олексієм"

Олексій Потапенко, хоч сам нічого й не робить, але продовжує вляпуватись у всілякі скандали. І зараз українська артистка GIP C, колишня учасниця гурту NZK, звинуватила відомого продюсера та репера у спробах встановлення інтимних стосунків.

За її словами, артист намагався залучити її до "непристойності", пропонуючи кар'єру в групі як винагороду. Детальніше про Потапу та його "інтимні пропозиції" GIP C розповіла в соціальній мережі Instagram.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Донбас повстав. Жодні росіяни туди не заходили": попи під Лаврою розродилися маразмами російської пропаганди

Представники Української православної церкви Московського патріархату, яких виселили з Києво-Печерської лаври, відкрито просувають російську пропаганду, доводячи, що росія не нападала на Донбас.

Представник УПЦ МП підійшов до людей і почав активно просувати пропагандистські гасла, мовляв, Донбас повстав, а росіяни ні в чому не винні. Також він заявив, що Майдан не дав нічого добре Україні, і про Європу можна навіть не мріяти.

Піп УПЦ МП. Фото: скрін youtube
Піп УПЦ МП. Фото: скрін youtube