Усі ми не раз бачили, як весело та з гумором намагаються проживати це життя наші хлопці з ЗСУ.

Так, неа передовий нелегко, але якщо сумувати, то буде лише гірше. Те саме роблять і багато українців, адже саме бмор допомагає нам жити далі. Ось уже на порозі і 1 квітня – День сміху, коли можна розігрувати колег та друзів. І якщо стандартні жарти з крейдою на спині набридли, то ми з радістю підкинемо кілька ідей, щоб провести цей день весело.

Люди веселяться, фото Знай.uа
Люди веселяться, фото Знай.uа

Розігруємо колег

Встановіть на робочий стіл заставку, де безліч значків, що зображають курсор мишки. Миттєво знайти необхідний буде не так просто!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коли людина відлучиться хоча б на кілька хвилин, натисніть Ctrl+Esc, Esc, Alt+"-", Alt+F4. На комп'ютері зникне кнопка "Пуск", що, напевно, спантеличить колегу на деякий час. Повернути її можна лише перезавантаживши комп'ютер.

Можна поміняти місцями кнопки миші в налаштуваннях windows – таким чином курсор рухатиметься у зворотному напрямку.

Робота за комп'ютером. Фото: Youtube
Робота за комп'ютером. Фото: Youtube

Ще один нешкідливий класичний прикол, який досі працює, це розіграш із перепідключенням USB-проводів від "мишок" та клавіатур двох сусідніх комп'ютерів. Зробити це можна в обідню перерву. Хазяї зазвичай не відразу здогадуються, чому раптом комп'ютер став жити самостійним життям.

Поки ваш колега відсутня на робочому місці, в його комп'ютері Word -> графа "Автозаміна" змінюємо слово, що часто використовується, наприклад, "організація" на словосполучення "капібара". Ефект буде приголомшливим: від подиву та сміху до паніки та сліз.

Білосніжна посмішка, сміх: фото bbc
Білосніжна посмішка, сміх: фото bbc

Сімейні розіграші

Цей розіграш підійде тим, хто мешкає у приватному будинку. Перед школою можна запропонувати дітям посадити на ділянці насіння пончиків (кільця готового сніданку). А перед поверненням дітей зі школи не забудьте покласти замість "насіння" справжні пончики.

Ну і звичайно досить поширений, але досить веселий спосіб повеселитися - видавити зубну пасту, а замість неї шприцом заповнити тюбик молоком, сметанною або майонезом. До речі, молоком буде смішніше.

Розіграш для друзів

Для цього розіграшу потрібно взяти велику яскраву коробку від якогось відомого прального порошку. Порошок потрібно висипати, а коробку вставити новий поліетиленовий пакет і насипати туди дитяче харчування білого кольору. З цією коробкою можна сісти і з байдужим виглядом поїдати вміст так, щоб було видно оточуючим. Їхня реакція буде непередбачуваною.

Якщо ви навчаєтесь у школі (університеті), йдете на курси, то можна написати записку зі словами: "На стелі швабра" і передати її сусідові по парті. При цьому слід сказати, щоб після прочитання передав записку далі. Ефект буде приголомшливий, коли кожен, хто прочитав записку, шукатиме швабру на стелі, а з ними і вчителька.

Якщо ви зможете дістатися до одягу друзів, потрібно скористатися цим випадком для такого приколу - наповнити кишені будь-якою нісенітницею - тільки щоб вона не забруднила одяг: конфетті, паперові обгортки, намальовані грошові купюри, крупа, сірники та інше.

Діти в школі. Фото: кадр з відео
Діти в школі. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, що п'яний піп УПЦ МП намагався проїхати до Києва: "Рамси сплутав?"

Раніше ми повідомляли, що це варто знати всім українцям перед Великоднем-2023: паскудні паски, кольоровий захід сонця, зозуля та інші прикмети.