Під час магнітних бур метеозалежні, літні та хронічно хворі люди можуть відчути себе дуже погано. Такі природні явища – небезпечні для здоров'я фактори. Важливо заздалегідь знати, коли може настати такий час.

Спеціально для наших читачів ми виявили на порталі про погоду Meteoagent календар магнітних бур у квітні 2023 року.

Важливо знати, що магнітні бурі – це обурення магнітного поля Землі, спричинені спалахами на Сонці. Такі коливання можуть негативно впливати на роботу систем зв'язку та здоров'я людини.

Календар магнітних бур на квітень 2023, скріншот: Unian
Календар магнітних бур на квітень 2023, скріншот: Unian

Календар магнітних бур на квітень 2023 року

Повідомляється, що у перші дні місяця 1 та 2 квітня очікується слабка буря потужністю 4 бали. Наступна буря такої ж потужності буде 10 та 11 квітня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

А ось 16 та 17 квітня очікується третя на місяці буря також силою 4 бали. Остання та найсильніша за місяць магнітна буря прогнозується 20 та 21 квітня - її потужність досягне 6 балів.

Магнітні бурі, скріншот: YouTube
Магнітні бурі, скріншот: YouTube

Як знизити негативний вплив магнітної бурі:

- пийте більше рідини, а також трав'яного та зеленого чаю;

- відмовтеся від кави, алкоголю, сигарет, кальяну;

- їжте менше смаженої, гострої та жирної їжі, але більше сезонних овочів та зелені;

- Збільште фізичну активність і більше ходіть пішки;

- регулярно провітрюйте кімнату та більше буйте на свіжому повітрі;

- Постарайтеся менше нервувати;

- Перед сном приймайте контрастний душ;

- Дотримуйтесь цих рекомендацій у небезпечні дні, і бурі пройдуть для вас непомітно.

Нагадаємо, астероїд розміром з Біг-Бен пролетить повз Землю вже на вихідних: у NASA його помітили нещодавно і турбуються.

Раніше повідомлялося, вислухають, допоможуть справою і стрибнуть за вас у вогонь: найвірніші друзі за знаком Зодіаку, яким можна сміливо довірити життя.

Також, "Буде боротьба, Крим, воля народу...": екстрасенс Людмила Хомутовська втішила українців прогнозом на квітень та травень.