Колишня пресофіцер Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська вирішила переїхати за кордон. На дівчину обрушилася велика хвиля хейту через недоречну поведінку під час війни. З цієї причини її навіть звільнили із ДПСУ.

Про це Плантовська повідомила у соцмережах. Вона покинула Одесу, але не уточнила, куди переїхала. Тепер, як заявила Іванна, її життя кардинально змінюється.

"Час рухатися далі, і я знаю, що на мене чекає нова цікава сторінка мого життя. Змінюю свої звичні номерні знаки IVANKA на номери іншої країни. Але моя ненька Україна в серці назавжди" - написала колишня держслужбовиця.

Пост Плантовської, Facebook
Пост Плантовської, Facebook

Вона пообіцяла незабаром поділитися подробицями та "своєю стороною про ситуацію", яка "перевернула" її життя. Іванна зазначила, що Одеса дала їй багато чого, хоча чотири роки тому, коли тільки-но переїхала, вона нікого і нічого не знала.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Водночас, українці ще не скоро забудуть, як Плантовська хвалилася відпочинком у Парижі під час війни. Багатьох здивувало, як дівчина може дозволити собі таке розкішне життя, обіймаючи посаду пресофіцерки прикордонної служби.

Іванна Плантовська, фото: соціальні мережі
Іванна Плантовська, фото: соціальні мережі

Крім того, НАБУ нібито розслідує незадекларовану власність начальника дівчини Сергія Мула. За інформацією, він її спонсорує та має нерухомість в Іспанії та Італії, вартістю 16 млн. доларів.

Після скандалу Плантовська продовжила вести такий спосіб життя. Лише за березень 2023 року у її соцмережах десяток гламурних фото.

Фото Плантовської за березень 2023, соцмережі
Фото Плантовської за березень 2023, соцмережі

Нагадаємо, "Рачки – твій соціальний ліфт": скандальну чиновницю ДПСУ поперли з держслужби

Раніше ми писали про те, що одеська прикордонниця потусила в Парижі під Новий рік: тепер обіцяють потрясти навіть шефа Сергія Мула, який мав паспорт Колумбії