Українці продовжують працювати на всіх фронтах для нашої перемоги, а деяких із них виявляють максимум кмітливості. Так російський волонтер Михайло Лучин став власником колекції гумових фалоімітаторів на суму 25000$. Ці гроші мали піти на закупівлю дронів, але доля розпорядилася інакше.

Михайло Лучин є другом пропагандиста Владлена Татарського, який нещодавно загинув через вибух у одному з кафе у Санкт-Петербургу. Займаючись волонтерством, а часом і шахрайством, він вирішив купити для окупантів на фронт БПЛА.

Лучин замовив гумові іграшки замість дронів, фото "Кібер Спротив"
Лучин замовив гумові іграшки замість дронів, фото "Кібер Спротив"

Проте військовому злочинцю не вдалося здійснити свої плани завдяки українцям. Він підв'язав "волонтерську" картку до акаунту на AliExpress, а доступ до нього перейшов до рук українських хакерів. Про це розповіли у Telegram-каналі "Кібер Спротив".

Замість дронів Михайло отримав безліч гумових іграшок для сексуальних втіх на суму 25000$.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Заказ Лучина, фото "Кібер Спротив"
Заказ Лучина, фото "Кібер Спротив"

Заказ Лучина, фото "Кібер Спротив"
Заказ Лучина, фото "Кібер Спротив"

Українцям навіть надали особистий номер російського бандита, щоб його всі могли "привітати" із придбанням такої колекції. Реакції Лучина поки що немає, мабуть, він вирішує, що робити з фурами страпонів, фалоімітаторів та інших пікантних іграшок.

Раніше ми писали про те, що "Війна закінчиться раптово, але...": відомий астролог побачив світлий період для України на квітень 2023 року

Як повідомляв Знай.ua, від кулі снайпера загинув п'ятиразовий чемпіон України: побратими намагалися його витягнути, але їхнє життя теж забрали

Також портал Знай.ua писав, що росіяни не позбудуться так швидко шляху, колишній дипломат засмутив українців: "Вони пропали б без його захисту"