Після розголосу нагоди в Буковелі, "спиртовий бугай" одягнувся і вибачився: "Не хотів нікого образити"

Після гучного розголосу кричущої ситуації, що сталася в Буковелі, коли відпочивальник нахамив військовослужбовця, і відправив його назад до Бахмута, хам вибачився перед військовим медиком.

Поширене відео з розмовою та порадою "їхати назад до Бахмута" змусило відпочиваючого вибачитися. Ним виявився Фатул Олександр Павлович, 82 роки народження.

Фатула Олександр вибачився перед війьковим. Фото: з відео
Фатула Олександр вибачився перед війьковим. Фото: з відео

Ломаченко знову виступив на підтримку московських попів: шанувальники "російського світу" прибігли аплодувати

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Боксер Василь Ломаченко розмістив нове відео у своїй інстаграмі на підтримку московських попів у Лаврі.

Чергова посада Ломаченка була пов'язана з виселенням УПЦ МП із Києво-Печерської лаври. У ролику один із попів розповідає про те, як оцінює виселення з лаври фсбшників у рясах. А на ролик накладено кадри обурених українців.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

В Україні почали знижуватися ціни на курячі яйця: скільки доведеться віддати за десяток на початку квітня

Курячі яйця стали фактично у прямому сенсі "золотими", адже ще 2022 року ціни на них злетіли до небаченого рівня. На початку квітня в українських супермаркетах почали знижуватись цінники на продукт. Скільки доведеться заплатити за десяток, свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Так, станом на 1 квітня яйця курячі торгової марки "Квочка" в середньому пропонуються по 68,15 гривні за десять штук. Для порівняння, у березні середній цінник був вищим – 72,06 гривні за десяток.

Варені яйця. Фото: Youtube
Варені яйця. Фото: Youtube

Андрій Данилко розповів про відбій тривоги, який змінить усе: "Ворог знищено"

Відомий українськими артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, показав, про що зараз найбільше мріють українці.

Цього разу він вирішив показати повідомлення, яке зараз мріють одержати усі українці. Це повідомлення стосувалося закінчення війни.
"Якось ми всі отримаємо наступне повідомлення: відбій війни! Просимо повертатися додому. Ворог знищено! Перемога! Слава Україні", - сказано у повідомленні.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Гумові писюни замість дронів: українські хакери зламали аккаунт російського волонтера та закупили допомоги окупантам

Українці продовжують працювати на всіх фронтах для нашої перемоги, а деяких із них виявляють максимум кмітливості. Так російський волонтер Михайло Лучин став власником колекції гумових фалоімітаторів на суму 25 000 $. Ці гроші мали піти на закупівлю дронів, але доля розпорядилася інакше.

Михайло Лучин є другом пропагандиста Владлена Татарського, який нещодавно загинув через вибух у одному з кафе у Санкт-Петербургу. Займаючись волонтерством, а часом і шахрайством, він вирішив купити для окупантів на фронт БПЛА.

Михайло Лучин, фото із вільних джерел
Михайло Лучин, фото із вільних джерел